Τελευταια Νεα

31 Μαρ 2016

Με σφραγίδα Παπαποστόλου στην τετράδα ο Ατρόμητος Αντιρρίου

Ο Ατρόμητος Αντιρρίου είναι η τέταρτη ομάδα που θα συμμετέχει στα play - off της Α΄ ΕΠΣΝΑ, καθώς στο μπαράζ που έγιναν στο γήπεδο του Αιτωλικού κέρισε τον Απόλλωνα Δοκιμίου με 3 - 1. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Περικλής Παπαποστόλου που σημείωσε δύο τέρματα και είχε εξαιρετική εμφάνιση. Μάλιστα το πρώτο σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου για το 1 - 0 και ήταν ένα άπιαστο φάουλ στο δεξί "Γ" του Θεοδωρακόπουλου.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλωνας μπήκε καλύτερα και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα Φλωρόπουλο. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ο Ατρόμητος έβγαλε φάσεις, όμως ο Ευθυμιόπουλος νικήθηκε από τους αμυντικούς στο 38΄ και από το Θεοδωρακόπουλο στο 40΄. Ο Απόλλων σκόραρε στο 43΄ με το Γιαννακά, όμως το γκολ ακυρώθηκε με υπόδειξη οφσάιντ και όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πάνε με το 0 - 0 στα αποδυτήρια. Ο Παπαποστόλου όμως είχε άλλη άποψη και με εκπληκτικό φάουλ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε το 1 - 0 για την ομάδα του Αντιρρίου.
Το δεύτερο μέρος ήταν ισορροπημένο με τον Απόλλωνα να μην είναι τόσο καλός όσο στο πρώτο και να είναι εμφανής η απουσία του Κοτρότσου στο χώρο του κέντρου. Φάσεις έγιναν μπροστά και στις δύο εστίες και στο 76΄ ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι που αμφισβήτησαν έντονα οι τυπικά γηπεδούχοι. Ο Παπαποστόλου ευστόχησε παρά την προσπάθεια του Θεοδωρακόπουλου που βρήκε τη μπάλα και έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στον Ατρόμητο. Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι παίκτες του Απόλλωνα ο Ατρόμητος έκανε το 0 - 3. Ο Τσίκας πέρασε πάσα στον Ευθυμιόπουλο που βγήκε απέναντι στο Θεοδωρακόπουλο και σκόραρε. Ο πάγκος και οι παίκτες του Ατρομήτου πανηγύρισαν έντονα το γκολ που τους έστελνε στην τετράδα, ενώ οι άνθρωποι του Απόλλωνα διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ. Ο Απόλλων μείωσε στο 85΄ με το Γιάννη Τσακανίκα και στο 87΄ ο ίδιος παίκτης έχασε την ευκαιρία να σκοράρει και να δώσει άλλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Στο 88΄ ο Μανδέλος έχασε τεράστια ευκαιρία για να σκοράρει και στο 91΄ ο Ατρόμητος έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Βασίλη Κάκκου.
Το τελικό σφύριγμα του Γκιάφη έφερε τους πανηγυρισμούς για τον Ατρόμητο, ενώ οι άνθρωποι του Απόλλωνα ήταν στενοχωρημένοι για το αποτέλεσμα. Πάντως οι δύο ομάδες έπαιξαν για ένα ακόμη παιχνίδι καλό ποδόσφαιρο και απέδειξαν πως δίκαι βρέθηκαν φέτος ψηλά στη βαθμολογία.

Το φιλμ του αγώνα.

Κόρνερ του Τζωρτζόπουλου κεφαλιά του Γαρούφη έφυγε άουτ.
25΄ Σέντρα του Σπυριλιώτη ο Φλωρόπουλος με έξοδο πρόλαβε το Γιαννακά και μάζεψε με διπλή προσπάθεια.
33΄ Κόρνερ του Παπαποστόλου έδιωξε ο Θεοδωρακόπουλος και ο Ηλιόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.
38΄ Ο Ευθυμιόπουλος με κεφαλιά προλαβαίνει την έξοδο του Θεοδωρακόπουλου, όμως οι αμυντικοί του Απόλλωνα διώχνουν τη μπάλα.
40΄ Πάσα του Παπαποστόλου στον Ευθυμιόπουλο που από πλάγια απέναντι στο Θεοδωρακόπουλο πλασάρει, όμως διώχνει ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα.
43΄ Ο Γιαννακάς σκοράρει, όμως υποδεικνύεται οφσάιντ.
45΄ Σουτ του Παπαποστόλου απέκρουσε ο Θεοδωρακόπουλος.
45+1΄ Γκολ. Ο Παπαποστόλου με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ στέλνει τη μπάλα στο δεξί "Γ" του Θεοδωρακόπουλου και κάνει το 0 - 1.
50΄ Κόρνερ του Βασίλη Κάκκου ο Ηλιόπουλος με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα άουτ.
52΄ Πάσα του Γιαννακά στο Νίκο Τσακανίκα που από πλάγια δεξιά σουτάρει και ο Φλωρόπουλος αποκρούει στην αριστερή του γωνία.
59΄ Φάουλ του Τζωρτζόπουλου η μπάλα φεύγει άουτ.
67΄ Φάουλ του Κορομηλά ο Φλωρόπουλος διώχνει μπροστά σε δύο παίκτες του Απόλλωνα.
68΄ Γέμισμα του Ηλιόπουλου ο Αλεξόπουλος απέναντι από το Θεοδωρακόπουλο πλασάρει, όμως διώχνει ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα.
75΄ Ο Παπαποστόλου με φάουλ από το κέντρο προσπαθεί να αιφνιδιάσει το Θεοδωρακόπουλο με τη μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
76΄ Γύρισμα του Παπαποστόλου στον Αλεξόπουλο που βρίσκεται στο έδαφος από μαρκάρισμα του Γαρούφη με το Γκιάφη να δίνει πέναλτι κάτω από τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Απόλλωνα.
77΄ Γκολ. Ο Παπαποστόλου εκτελεί το πέναλτι, ο Θεοδωρακόπουλος πέφτει σωστά και βρίσκει τη μπάλα που καταλήγει όμως στα δίχτυα για το 0 - 2.
79΄ Γκολ. Πάσα του Τσίκα ο Ευθυμιόπουλος βγαίνει στην πλάτη της άμυνας και απέναντι από το Θεοδωρακόπουλο πλασάρει εύστοχα για το 0 - 3 μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς των ανθρώπων του Ατρομήτου και διαμαρτυρίες του Απόλλωνα για οφσάιντ.
85΄ Γκολ. Πάσα του Πίτλιγγερ στο Γιάννη Τσακανίκα που προσποιείται και σουτάρει στα δίχτυα μειώνοντας σε 1 - 3.
87΄ Σέντρα του Γιαννακά από δεξιά σουτ του Γιάννη Τσακανίκα ο Φλωρόπουλος αποκρούει.
88΄ Ανάποδο ψαλίδι του Ευθυμιόπουλου ο Μανδέλος με κοντινή προβολή στέλνει τη μπάλα πάνω από το δοκάρι.
91΄ Ο Βασίλης Κάκκος αποβάλλεται για δυνατό φάουλ πάνω στο Δαλαγιώργο.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Θόδωρος Λαυράνος): Θεοδωρακόπουλος, Τσακανίκας Ι., Τζωρτζόπουλος, Γαρούφης, Παναγιωτόπουλος (71΄ λ.τ. Πίτλιγγερ), Τσακανίκας Ν. (56΄ Δαλαγιώργος), Καρτσακλής, Κορομηλάς Φ., Γιαννακάς, Ζαχαράκης, Σπυριλιώτης (76΄ Χαντζάρας).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ (Περικλής Παπαποστόλου): Φλωρόπουλος, Αραπογιάννης, Αποστολόπουλος, Βήτος, Ηλιόπουλος, Παπαποστόλου, Ευθυμιόπουλος, Τσίκας (88΄ Ταμπάκης), Αλεξόπουλος (80΄ Μανδέλος), Γλωσσόπουλος (61΄ Ζαχαρόπουλος), Κάκκος Β.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.