Τελευταια Νεα

23 Μαρ 2016

Ζωντανός στο κυνήγι της ανόδου ο Άρης Λεπενούς...3 - 1 το Χρυσό Αστέρα Παντάνασσας

Ζωντανός στο κυνήγι της ανόδου από τα μπαράζ της Γ΄ Κατηγορίας παρέμεινε ο Άρης Λεπενούς που επιβλήθηκε στο εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του Χρυσού Αστέρα Παντάνασσας με 3 - 1. Έτσι η ομάδα του Χρήστου Χαριτίδη με 14 βαθμούς ισοβαθμεί στην κορυφή με Μακρυνειακό και Ανναγέννηση Μεσολογγίου και το παιχνίδι της Κυριακής με την ομάδα του Μεσολογγίου στη Λεπενού φαντάζει τελικός ανόδου.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το δυνατό αέρα υπέρ τους στο ξεκίνημα και είχαν ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία και στο 23΄ προηγήθηκαν με προβολή του Νίκου Βαμβακά. Στο 32΄ το παιχνίδι διακόπηκε προσωρινά λόγω της δυνατής βροχόπτωσης και συνεχίστηκε μετά από 20 λεπτά. Οι γηπεδούχοι δεν ξαναβρήκαν το ρυθμό που είχαν πριν τη διακοπή και το ημίχρονο έληξε με 1 - 0, χωρίς να υπάρξει κάποια φάση μετά το 32ο λεπτό.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν, όμως στο 55΄ ο Φλούδας έκανε το 2 - 0 και έδωσε σαφές προβάδισμα νίκης στην ομάδα της Λεπενούς. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα στο 76΄ με τον Τασούλη και κάπου εκεί όλα κρίθηκαν. Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες της Παντάνασσας ήταν να μειώσουν στο 84΄ με τον Κοντούσια σε 3 - 1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Το φιλμ του αγώνα.

Ο Τασούλης πιάνει το σουτ μέσα από την περιοχή και ο Παπαϊωάννου διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.
Μετά την εκτέλεση του κόρνερ ο Νίκος Βαμβακάς με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι.
14΄ Ο Θώδης προσπαθεί να αιφνιδιάσει με μακρινό σουτ, όμως η μπάλα περνά ελάχιστα άουτ.
23΄ Γκολ. Φάουλ του Τασούλη από δεξιά ο Νίκος Βαμβακάς με προβολή κάνει το 1 - 0.
28΄ Ο Φλούδας βγαίνει απέναντι στον Παπαϊωάννου αλλά πλασάρει άουτ.
50΄ Σέντρα του Ανδρέα Κρανιά κεφαλιά του Λιόκαυτου έφυγε ελάχιστα άουτ.
51΄ Πάσα του Μπάμπη Βαμβακά στο Θώδη στη μικρή περιοχή ο Βλαχόπουλος κοντράρει την τελευταία στιγμή και η μπάλα περνά εκτός σε κόρνερ.
55΄ Γκολ. Ο Τασούλης εκτελεί γρήγορα φάουλ που κερδίζει με γέμισμα, ο Φλούδας "τσιμπάει" προ του Παπαϊωάννου και με πλασέ κάνει το 2 - 0.
61΄ Κάθετη του Ανδρέα Κρανιά στον Κοντούσια που πλασάρει, η μπάλα κοντράρει ελάχιστα στο Βασίλη Παπαευθυμίου και καταλήγει κόρνερ.
65΄ Μεγάλη μπαλιά του Θώδη στο Φλούδα που πλασάρει, όμως η μπάλα κολλάει στα νερά και μαζεύει ο Παπαϊωάννου.
76΄ Γκολ. Φάουλ του Τασούλη η μπάλα φεύγει από τα χέρια του Παπαϊωάννου και καταλήγει στα δίχτυα για το 3 - 0.
83΄ Σουτ του Τασούλη έδιωξε με τα πόδια ο Παπαϊωάννου και η μπάλα έφτασε στο Θεόδωρο Παπαευθυμίου που σούταρε, οι αμυντικοί κόντραραν και η μπάλα κατέληξε εκτός σε κόρνερ.
84΄ Γκολ. Αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους ο Κοντούσιας με φαλτσαριστό σουτ μειώνει σε 3 - 1.
90΄ Σουτ του Βλαχόπουλου μετά από εκτέλεση κόρνερ φεύγει άουτ.

ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ (Χρήστος Χαριτίδης): Χαριτίδης, Παπαευθυμίου Θ., Παπαευθυμίου Β. (73΄ Πριόβολος), Σαλτογιάννης, Θώδης (85΄ Μουρτζιάπης), Παπαθανασίου, Φλούδας (80΄ Καρέλος), Βαμβακάς Χ., Καλλίμορφος, Τασούλης, Βαμβακάς Ν.

ΧΡΥΣΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ (Γιώργος Αρμύρας): Παπαϊωάννου, Τσώρακας (79΄ Κουτσιαύτης), Λιόκαυτος, Κουμάσης, Σούτας, Ρενάτο Μούτσα, Ντολένγκα, Κρανιάς Α., Βλαχόπουλος, Μπριάνης (80΄ Κεφάλας), Κρανιάς Σ. (58΄ Κοντούσιας).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.