Τελευταια Νεα

29 Μαρ 2016

Φιλική νίκη με 2 - 0 επί της σουηδικής Ακρόπολις

Φιλική νίκη με 2 - 0 πέτυχε ο Παναιτωλικός επί τους σουηδικής Ακρόπολις στο φιλικό που έγινε στο γήπεδο του Παναιτωλικού. Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη είχε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνει μια πολύ δυνατή προπόνηση απέναντι στην αξιόμαχη σουηδική ομάδα, ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο. Όσο για την Ακρόπολις έδωσε ένα πολύ δυνατό φιλικό ενόψει του πρωταθλήματος που ξεκινάει στα μέσα Απριλίου.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος και έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 9΄ με σουτ του Ρουμπουλάκου στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 38΄ ο Μουνιός άνοιξε το σκορ με το 1 - 0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο παρά τις αρκετές αλλαγές ο Παναιτωλικός έκανε πολλές ευκαιρίες, όμως ο τερματοφύλακας Άνγκερ με εκπληκτικές αποκρούσεις κράτησε την εστία του, εκτός από το σουτ του Κάπελ στο 67ο λεπτό, όπου νικήθηκε. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Παπουτσογιαννόπουλος είχε οριζόντιο δοκάρι σε σουτ που επιχείρησε στο 90ο λεπτό.

Το φιλμ του αγώνα.

Σουτ του Ρουμπουλάκου καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.
16΄ Γύρισμα του Ρατζαμοάν από δεξιά ο Τζερμπίνο από το ύψος του πέναλτι σουτάρει ψηλά άουτ.
22΄ Σέντρα του Μύγα από δεξιά ο Χαντάκιας με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα άουτ.
31΄ Σουτ του Μουνιός από πλάγια δεξιά αποκρούει ο Λούντγκρεν.
37΄ Πάσα του Σέντερστρεμ στο Σέβτζιλι που δε βρίσκει καλά τη μπάλα και φεύγει άουτ.
38΄ Γκολ. Πάσα του Μάρκος Πάουλο στο Μουνιός που από πλάγια δεξιά σουτάρει στα δίχτυα για το 1 - 0.
53΄ Γύρισμα του Μουνιός στο Φερέιρα που σουτάρει από κοντά, ο Άνγκερ διώχνει και η μπάλα φτάνει ξανά στο Φερέιρα που σουτάρει άουτ.
56΄ Φάουλ του Φερέιρα έδιωξε εντυπωσιακά ο Άνγκερ.
60΄ Σουτ του Παπουτσογιαννόπουλου φεύγει άουτ.
61΄ Ατομική ενέργεια του Μουνιός που βγαίνει απέναντι στον Άνγκερ, πλασάρει και διώχνει ο τερματοφύλακας της Ακρόπολις.
67΄ Γκολ. Πάσα του Φερέιρα στον Κάπελ που κάνει το σουτ από πλάγια δεξιά και παρά την προσπάθεια του Άνγκερ η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα για το 2 - 0.
69΄ Σουτ του Ρουσκουσέδα έδιωξε ο Άνγκερ.
74΄ Σουτ του Ζαρκάδα απέκρουσε ο Άνγκερ.
81΄ Σουτ του Παπουτσογιαννόπουλου κόντραρε και η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι σε κόρνερ.
89΄ Φάουλ του Ρουσκουσέδα έδιωξε ο Άνγκερ.
90΄ Πάσα του Κάπελ στο Γιάννη Κοντογιάννη που στρώνει στον Παπουτσογιαννόπουλο και αυτός με δυνατό σουτ στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κριστιάνο (63΄ Στεφανάκος), Ρουμπουλάκου (70΄ Μπακογιάννης), Μύγας (46΄ Κουτρομάνος), Κούσας (46΄ Κόρσιενς), Χαντάκιας (63΄ Κωνσταντινόπουλος (81΄ Κοντογιάννης Ι.)), Μάκος (46΄ Παπάζογλου), Πάουλο (46΄ Παπουτσογιαννόπουλος), Φερέιρα (70΄ Ζαρκάδας), Βασιλούδης (46΄ Κάπελ), Μουνιός (63΄ Μιχάι), Μαρκόφσκι (46΄ Ρουσκουσέδα).

ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ (Γιάννης Τσόμπος): Λούντγκρεν (46΄ Άνγκερ), Μπεργκ (63΄ Πισντάρι), Φ. Πέτερσον, Γκέζος, Οντέλιους, Σέβτζιλι (68’ Άντερσον), Α. Πέτερσον, Ρατζαμοάν (63’ Σιμόβσκι), Ιμεράι, Σέντερστρεμ, Τζερμπίνο.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.