Τελευταια Νεα

5 Μαρ 2016

Ηττα με 2-0 από ΠΑΣ

Με δύο άπιαστες κεφαλιές από τους Λίλα (73') και Ακόστα 90+2', ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε τον Παναιτωλικό 2-0 στο στάδιο «Οι Ζωσιμάδες» κι έπειτα από δύο μήνες επέστρεψε στις εντός έδρας επιτυχίες.
Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στον αγώνα, όμως βρήκαν απέναντί τους έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα, τον Δημήτρη Κυριακίδη, ο οποίος μόνος του πήγε να δώσει το θετικό αποτέλεσμα στην ομάδα του Αγρινίου.
Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα από τα πρώτα λεπτά έδειξαν τις διαθέσεις τους και κυνήγησαν το γκολ. Ο Μανιάς, στο 9', απέτυχε με κοντινή προβολή να σκοράρει, στο 26' ο Ίλιτς νικήθηκε από τον Κυριακίδη, ενώ στην αντίπερα όχθη ο Παναιτωλικός απείλησε με τον Κάπελ, στο 35', όμως ο Περιστερίδης αντέδρασε σωστά
Στο 67' ο Μανιάς έπιασε σκαστή κεφαλιά, όμως ο Κυριακίδης με εντυπωσιακό τρόπο έδιωξε την μπάλα κόρνερ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού «νίκησε» ξανά τον Ίλιτς.
Όμως δεν μπόρεσε να σώσει την εστία του στο 73', όταν ο Ιλιτς εκτέλεσε κόρνερ και ο Λίλα με εξαιρετική γυριστή κεφαλιά, έδωσε το προβάδισμα, 1-0 στον ΠΑΣ
Στο 77' ο Κυριακίδης, με κίνηση τερματοφύλακα υδατοσφαίρισης, αρνήθηκε το γκολ, στην κεφαλιά από τον Τζημόπουλο
Ο Παναιτωλικός, παρά την αλλαγή σχηματισμού, ήταν ακίνδυνος και στο 90+2' οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0: Ο Ηλιάδης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Ακόστα, με κεφαλιά στην κίνηση πέτυχε το γκολ.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα πανηγύρισε την πρώτη εντός έδρας νίκη του μετά τη 2α Ιανουαρίου κι έπιασε τους Παναιτωλικό και Λεβαδειακό στους 31β
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Ναδάλες (93' Καρανίκας), Στρούνα, Τσουκαλάς, Λίλα, Ακόστα, Ίλιτς (90' Ηλιάδης), Μανιάς (82' Γιάκος)
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Μάρκος Πάουλο (80' Χαντάκιας), Κέβιν (87' Κλέζιο), Βασιλούδης (79' Οσμάρ Φερέιρα), Μάκος, Κάπελ, Ουάρντα, Μουνιός, Μαρκόβσκι.
http://www.sentragoal.gr/
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.