Τελευταια Νεα

18 Φεβ 2016

Μεθυσμένη πολιτεία η Χάλκεια...κυπελλούχος με χρυσό σκόρερ τον Ψυχογιό

Ο Α.Ο. Χάλκειας είναι ο Κυπελλούχος Αιτωλοακαρνανίας για την αγωνιστική περίοδο 2015 - 16, καθώς επικρατησε της Κ20 του Παναιτωλικού με 2 - 1 στον τελικό που έγινε στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο. Με "χρυσό" σκόρερ τον Αλέξη Ψυχογιό στο 94΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Α.Ο. Χάλκειας κατέκτησε το τρόπαιο που πανηγυρίστηκε έντονα.
Στην πρώτη ευκαιρία του αγώνα ο Παναιτωλικός πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ήταν το 19ο λεπτό όταν ο Μαλής έκανε τη σέντρα και ο Γιαννιώτης με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 29΄ ο σκόρερ έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν με σουτ μέσα από την περιοχή η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Η πρώτη επίσκεψη του Α.Ο. Χάλκειας στην εστία των αντιπάλων τους έγινε στο 39΄, όμως το σουτ του Καλαβρουζιώτη έφυγε πάνω από την εστία. Στο 45΄ ο παίκτης - προπονητής Ανδρέας Καλαβριζιώτης εκτέλεσε το φάουλ και ο αρχηγός Γιώργος Αλμπάνης με κεφαλιά ισοφάρισε.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός δεν έδειξε την ίδια φρεσκάδα με το πρώτο και δεν είχε τον έλεγχο όπως έγινε μέχρι το 45΄. Όμως η ομάδα του Χρήστου Ζαρκαβέλη έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 75΄ με το Γιαννιώτη να κάνει ατομική προσπάθεια και να σουτάρει ελάχιστα άουτ. Στο 78΄ ο Κουσιάδης έδιωξε το σουτ του Διαμαντόπουλου και στο 94΄ ο παίκτης που πέρασε αλλαγή και αναστάτωσε την άμυνα του Παναιτωλικού "καθάρισε" το ματς. Ο Αλέξης Ψυχογιός ανέλαβε την εκτέλεση φάουλ από πλάγια αριστερά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κουσιάδη και όλους τους ανθρώπους του Α.Ο. Χάλκειας στον "έβδομο ουρανό". Με τη σέντρα ο Ντζάνης σφύριξε τη λήξη και όλη η ομάδα βράθηκε στο γήπεδο πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου της ιστορίας της.

Το φιλμ του αγώνα.

19΄ Γκολ. Σέντρα του Μαλή από αριστερά ο Γιαννιώτης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Γκασούκα για το 0 - 1.
23΄ Σέντρα του Καράι από δεξιά ο Βακράκος πιάνει την κεφαλιά και ο Γκασούκας αποκρούει εύκολα.
28΄ Σέντρα του Γιαννιώτη ο Μωραΐτης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα άουτ.
29΄ Γέμισμα του Βασιλάρη στο Γιαννιώτη που γυρίζει μέσα στην περιοχή, σουτάρει και η μπάλα καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.
39΄ Σέντρα του Γιαβρούτα από δεξιά ο Κουσιάδης έδιωξε και η μπάλα έφτασε στον Καλαβρουζιώτη που σούταρε μακρυά από την εστία.
42΄ Σέντρα σουτ του Γιαβρούτα από μακρυά απέκρουσε εύκολα ο Κουσιάδης.
43΄ Κόρνερ του Βασιλάρη ο Σάαντο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.
45΄ Γκολ. Φάουλ του Καλαβριζιώτη ο Αλμπάνης πετάγεται και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 1.
75΄ Ατομική προσπάθεια του Γιαννιώτη που φτάνει στο ύψος της περιοχής και σουτάρει ελάχιστα άουτ.
78΄ Σουτ του Διαμαντόπουλου έδιωξε στην αριστερή του γωνία ο Κουσιάδης.
94΄ Γκολ. Ο Ψυχογιός εκτελεί το φάουλ από πλάγια αριστερά η μπάλα περνάει και καταλήγει στα δίχτυα για το 2 - 1.

Α.Ο. ΧΑΛΚΕΙΑΣ (Ανδρέας Καλαβριζιώτης): Γκασούκας, Μυλωνάς (74΄ Κυρίτσης), Διαμαντόπουλος, Κάπο, Καζανάς, Γιαβρούτας, Καλαβριζιώτης, Κάκκος (70΄ Ψυχογιός), Καλαβρουζιώτης, Βαλμάς, Αλμπάνης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χρήστος Ζαρκαβέλης): Κουσιάδης, Καράι, Ζίγκηρης, Σάαντο, Μαλής, Μιχάι, Βασιλάρης, Μαργαρίτης, Βακράκος (61΄ Μυτιλήνης), Μωραΐτης, Γιαννιώτης.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.