Τελευταια Νεα

6 Φεβ 2016

Όλα τα λεφτά ο Γκασούκας στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ακαδημίας

Με το Χρήστο Γκασούκα να πετυχαίνει τέσσερα γκολ ο ΠΑΟΚ Καλυβίων κέρδισε με 4 - 1 την Ακαδημία Ευηνοχωρίου και πέτυχε σημαντική νίκη στην προσπάθεια να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ο νεαρός παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός και κατάφερε να κάνει γκολ ακόμα και φάσεις που δεν ήταν κλασικές ευκαιρίες. Πάντως οι γηπεδούχοι δεν κέρδισαν τόσο εύκολα όσο δείχνει το τελικό σκορ, καθώς η ομάδα του Λουτσιάν Διακόνου έχασε ευκαιρίες στο 2 - 1 και τα δύο τελευταία γκολ σημειώθηκαν στα τελευταία λεπτά.
Στο ξεκίνημα του αγώνα καμία ομάδα δεν είχε τον έλεγχο, όμως ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 9ο λεπτό. Ο Κόκκοτος απομάκρυνε στο χώρο του κέντρου και ο Γκασούκας κινήθηκε γρήγορα, βγήκε απέναντι στον Κωνσταντακόπουλο και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1 - 0. Δέκα λεπτά αργότερα ο Μυγδάκης έκανε το γέμισμα, ο Κωνσταντακόπουλος δε μπόρεσε να μαζέψει με το Γκασούκα να "τσιμπάει" τη μπάλα και με πλασέ να κάνει το 2 - 0. Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να "καθαρίσουν" το παιχνίδι στο 45΄ όταν ο Στάθης Μπελεβώνης του Γεωργίου νικήθηκε δύο φορές από τον Κωνσταντακόπουλο. 
Στο 59΄ η Ακαδημία ξαναμπήκε στο παιχνίδι. Ο Τρικαλινός εκτέλεσε φάουλ, ο Κατερινόπουλος δε μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα και ο Κωνσταντινόπουλος με κοντινό πλασέ μείωσε σε 2 - 1. Από εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν να απειλούν, όμως δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα σε αρκετές περιπτώσεις. Στη μεγαλύτερη ευκαιρία τους ο Τρικαλινός δε νίκησε τον Κατερινόπουλο στο 89΄ και στο επόμενο λεπτό ο Χρήστος Γκασούκας εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Ιορδανίδη και με κεφαλιά έκανε το 3 - 1. Στο 92΄ ο επιθετικός του ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε την κάθετη πάσα του Στάθη Μπελεβώνη και με πλασέ έγραψε το τελικό 4 - 1.

Το φιλμ του αγώνα.

Σέντρα του Γκασούκα από δεξιά ο Μπελεβώνης κάνει το τακουνάκι και ο Κωνσταντακόπουλος αποκρούει.
Ο Γιάννη πιάνει την κεφαλιά που κοντράρει σε σώματα και η μπάλα καταλήγει κόρνερ.
Σουτ του Γιάννη εφυγε άουτ.
9΄ Γκολ. Ο Κόκκοτος κάνει την απομάκρυνση στο χώρο του κέντρου και ο Γκασούκας κυνηγάει, γίνεται κάτοχος της μπάλας και με πλασέ ανοίγει το σκορ.
19΄ Γκολ. Ο Μυγδάκης κάνει το γέμισμα, ο Γκασούκας προλαβαίνει και "τσιμπάει" πριν τον Κωνσταντακόπουλο και με πλασέ κάνει το 2 - 0.
21΄ Κάθετη του Γιάννη στον Τριώτη που μέσα από την περιοχή σουτάρει άουτ.
45΄ Σέντρα του Γκασούκα από αριστερά ο Μπελεβώνης απέναντι στον Κωνσταντακόπουλο πλασάρει και διώχνει ο τερματοφύλακας της Ακαδημίας και στο δεύτερο πλασέ του ίδιου παίκτη μπλοκάρει.
59΄ Γκολ. Φάουλ του Τρικαλινού ο Κατερινόπουλος δε συγκρατεί τη μπάλα και ο Κωνσταντινόπουλος από κοντά μειώνει σε 2 - 1.
64΄ Σέντρα σουτ του Μάνθου απέκρουσε δύσκολα ο Κατερινόπουλος.
68΄ Σουτ του Παλιάτσα κόντραρε στο σώμα του Νταλαπέρα.
75΄ Σουτ του Παλιάτσα από το ύψος του πέναλτι με εξουδετερωμένο τον Κατερινόπουλο, ο Νταλαπέρας απομακρύνει πριν τη γραμμή με τους φιλοξενούμενους να ζητάνε χέρι και το Διονυσάτο να διώχνει.
83΄ Κόρνερ του Τριώτη σουτ του Παλιάτσα στην κίνηση η μπάλα φεύγει πάνω από το δοκάρι.
89΄ Ο Τρικαλινός από το υψος του πέναλτι απέναντι στον Κατερινόπουλο σουτάρει και ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μπλοκάρει.
90΄ Γκολ. Σέντρα του Ιορδανίδη από δεξιά ο Γκασούκας πετάγεται πρώτος στη μπάλα και με κεφαλιά κάνει το 3 - 1.
92΄ Γκολ. Κάθετη του Μπελεβώνη ο Γκασούκας βγαίνει στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ διαμορφώνει το τελικό 4 - 1.

ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Πάνος Τούρκας): Κατερινόπουλος, Κόκκοτος, Διονυσάτος, Μυλωνάς Ν., Νταλαπέρας, Καγκαράς, Τασούλης (53΄ Τριανταφύλλου), Μυγδάκης, Γκασούκας, Μυλωνάς Ι. (79΄ Ιορδανίδης), Μπελεβώνης Ε. Γεωρ.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ (Λουτσιάν Διακόνου): Κωνσταντακόπουλος, Διαμαντόπουλος, Γιαννής, Κωνσταντινόπουλος, Γερατσιάν, Παλιάτσας, Αλυμάρας (46΄ Πανόπουλος Π.), Μάνθος (79΄ Πανόπουλος Π.Κ.), Τρικαλινός, Τριώτης, Γιάννη.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.