Τελευταια Νεα

8 Φεβ 2016

Του στοίχισε η αποβολή

Την ήττα με σκορ 2 - 0 γνώρισε ο Παναιτωλικός από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Με το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 34 βαθμούς και ισοβαθμούν με τον ΠΑΟΚ στην 4η θέση, ενώ ο Παναιτωλικός παρέμεινε στην 7η με 26. 
Στο αγωνιστικό κομμάτι το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο ποιοτικά χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, όμως στο δεύτερο μετά την αλλαγή των αριθμητικών ισορροπιών λόγω της αποβολής του Ρουσκουσέδα στο 52΄ οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και έφτασαν στη νίκη. Πάντως ο Παναιτωλικός έχει παράπονα για την ευκολία με την οποία οι παίκτες του δέχονταν κάρτες, αντίθετα με τους παίκτες του Πανιωνίου και φυσικά για τη φάση του πρώτου γκολ, όπου προηγήθηκε καθαρό φάουλ στο Μάρκο Μαρκόφσκι.
Η μεγάλη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ανήκε στον Παναιτωλικό με το Μαρκόφσκι να στέλνει τη μπάλα πάνω από το δοκάρι σε προβολή από τη μικρή περιοχή και με εξουδετερωμένο το Διούδη. Στο 52΄ ο Ρουσκουσέδα δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική υπεροχή και σκόραραν με τον Ανσαριφάρντ στο 64΄ και τον Καραμάνο στο 70΄. Ο Παναιτωλικός δε μπόρεσε να απειλήσει, οι γηπεδούχοι έλεγξαν το παιχνίδι και έφτασαν στο "τρίποντο".

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Τασουλής, Κόρμπος, Οικονόμου, Τζανδάρης, Σιώπης, Μπακασέτας (84΄ Καθάριος), Βλάχος, Καραμάνος, Μασούρας (80΄ Χαλκιαδάκης), Μπαργκάν (60΄ Ανσαριφάρντ).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Μάκος, Κέβιν, Πάουλο, Ρουσκουσέδα, Ουάρντα, Κλέσιο (66΄ Κουτρομάνος), Κάπελ (81΄ Μουνιός), Μαρκόφσκι (76΄ Βασιλείου).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.