Τελευταια Νεα

14 Φεβ 2016

Ισόπαλο το ντέρμπι της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου με τον ΠΑΟ Αγρινίου

Ισόπαλοι με 1 - 1 αναδείχτηκαν το πρωί της Κυριακής στο βοηθητικό του ΔΑΚ Αγρινίου η ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου με τον ΠΑΟ Αγρινίου. Με αυτό το αποτέλεσμα οι "πρόσφυγες" παρέμειναν στη δεύτερη θέση με 38 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟ Αγρινίου με 21 ισοβαθμεί στην όγδοη θέση με τον Α.Ο. Ρηγανά.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 8ο λεπτό με το Χρήστο Γιώτη, όμως στη συνέχεια δεν κατάφεραν να "καθαρίσουν" το παιχνίδι. Οι παίκτες του Βασίλη Βασιλόπουλου είχαν γκολ που ακυρώθηκε στο 23΄, δοκάρι στο 42΄, χαμένο πέναλτι στο 62΄ και ισοφάρισαν στο 88΄ με το Γκουρνέλο. Η ΑΕΚ έμεινε με 10 παίκτες στο 90΄ λόγω αποβολής του Κολοβάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 92΄ έχασε τεράστια ευκαιρία με το Λιάπη από κοντά να πλασάρει πάνω από το δοκάρι.

Το φιλμ του αγώνα.

8΄ Γκολ. Κάθετη πάσα του Μακρή ο Ζώης δεν προλαβαίνει να βγει και ο Γιώτης με πλασέ κάνει το 1 - 0.
23΄ Γκολ του Ζωγάκη ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
26΄ Σουτ του Χρήστου Αυγέρη πέρασε ελάχιστα άουτ.
42΄ Λάθος διώξιμο του Καρδαρά η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και αποκρούει ο Μπαλάσκας.
61΄ Σέντρα του Μουχάνη ο Θωμάς Παπαθανάσης απέναντι στο Μπαλάσκα πλασάρει και διώχνει ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ σε κόρνερ.
62΄ Κόρνερ του Μουχάνη κεφαλιά του Θωμά Παπαθανάση ο Κολοβάκης διώχνει με το χέρι και υποδεικνύεται πέναλτι. Ο Ζιάκκας αναλαμβάνει την εκτέλεση και ο Μπαλάσκας αποκρούει.
88΄ Γκολ. Ο Γκουρνέλος με ατομική προσπάθεια κερδίζει φάουλ από δεξιά το εκτελεί ο ίδιος συρτά και στέλνει τη μπάλα στην απέναντι γωνία για το 1 - 1.
90΄ Ο Κολοβάκης αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
92΄ Αντεπίθεση από αριστερά με το Ζώη Αυγέρη που κάνει τη συρτή σέντρα και από κοντά ο Λιάπης πλασάρει πάνω από το δοκάρι.

ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Αποστόλης Μπαλντούμας): Μπαλάσκας, Ροδίτης, Αυγέρης Χ. (40΄ λ.τ. Καρδαράς), Κολοβάκης, Αντωνόπουλος, Χολιασμένος, Μικρόπουλος, Μαντόγλου, Γιώτης (85΄ Αυγέρης Π.), Μακρής (79΄ Λιάπης), Νικολόπουλος.

ΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Βασίλης Βασιλόπουλος): Ζώης, Στεφανίδης (72΄ Παπαϊωάνου), Βακράκος, Ζωγάκης (46΄ Σταμάτης), Παπαθανάσης Δ., Ζαφείρης (46΄ Τηλιγάδας), Γκουρνέλος, Μουχάνης, Ζιάκκας, Καράτσαλος, Παπαθανάσης Θ.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.