Τελευταια Νεα

27 Φεβ 2016

Το γύρισε κόντρα σε όλους ο Παναιτωλικός και πήρε το βαθμό

Σε ένα παιχνίδι που έχει πάρα πολλά παράπονα από τη διαιτησία ο Παναιτωλικός γύρισε από το 0 - 2 και ισοφάρισε σώζοντας το βαθμό. Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη έμεινε πίσω στο σκορ από γκολ που κακώς μέτρησε, ισοφάρισε και φωνάζει για πέναλτι σε χέρι του Καρυπίδη στα τελευταία λεπτά. Προκλητικοί οι άνθρωποι της Ξάνθης με τους ανθρώπους της ομάδας να χειρονομούν και να βρίζουν προς την εξέδρα.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 35΄ με γκολ του Καπετάνου, όμως στη σέντρα που έγινε προς το σκόρερ από το Νιέτο η μπάλα είχε περάσει άουτ. Ο Γιάννης Ματζουράκης αποβλήθηκε στη φάση αυτή καθώς διαμαρτυρήθηκε δίκαια. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ουάρντα και ο Μαρκόφσκι έχασαν καλές ευκαιρίες και στο 64΄ η Ξάνθη πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με γκολ του Παπαστεριανού. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σολτάνι έκανε χέρι με το πέναλτι να δίνεται, αλλά όχι και η δεύτερη κίτρινη στον παίκτη της Ξάνθης. Ο Ουάρντα στο 69΄ ευστόχησε στο πέναλτι και μείωσε σε 1 - 2. Στο 81΄ και πάλι ο Αιγύπτιος με εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση. Τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90 ο Καρυπίδης στην προσπάθεια να διώξει έκανε χέρι με το Δημητρόπουλο να λέει "παίζεται" και το 2 - 2 παρέμεινε ως το τέλος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης):
Κυριακίδης, Κέβιν (70΄ Κλέσιο), Μύγας, Κούσας, Μάκος, Παπάζογλου (14΄ λ.τ. Βασιλούδης), Πάουλο, Ρουσκουσέδα (46΄ Φερέιρα), Κάπελ, Ουάρντα, Μαρκόφσκι.

SKODA ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου):
Ζαρόπουλος, Γουάλας, Φλίσκας, Λισγάρας, Καρυπίδης, Παπαστεριανός (79΄ Σκουρτάι), Λουσέρο, Νιέτο (73΄ Ντιμιτρόφ), Σολτάνι, Ορφανίδης (57΄ Βασιλακάκης), Καπετάνος.  
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.