Τελευταια Νεα

8 Φεβ 2016

Εύκολα ο Α.Ο. Ελαιοφύτου...5 - 0 την Αναγέννηση Ρίγανης

Η ομάδα του Ελαιοφύτου επικράτησε της Αναγέννησης Ρίγανης με 5 - 0  με αρκετό κόσμο στο γήπεδο. Ντεμπούτο έκανε και το νέο απόκτημα  του Α.Ο. Ελαιοφύτου ο Ηλίας Καραπιπέρης.
Ο αγώνας ξεκίνησε με την πρώτη φάση να γίνεται στο 4ο λεπτό με το σουτ του Σιμονιάν να πίανει ο Χαραλάμπους. Στο 11ο λεπτό  η ομάδα του Ελαιοφύτου άνοιξε το σκορ με την εκτέλεση φάουλ του Κοκοσούλα. Στο 19ο λεπτό ευκαιρία για τους γηπεδούχους, απο τη σέντρα του Κοκοσούλα, ο Καραπιπέρης έκανε το γυριστό αλλά πέρασε άουτ. Στο 45+3 η ομάδα του Α.Ο.Ε. βγήκε στην αντεπίθεση με τον Καρδάρα οποίος έδωσε την πάσα στον Καραπιπέρη και στην συνέχεια έβγαλε το Σιμονιάν τετ-α-τετ  και ο τελευταίος πλάσαρε και πέτυχε το 2-0 για την ομάδα του. Στο 51ο λεπτό η πρώτη φάση για τη Ρίγανη και μοναδίκη με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νίκολλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 58ο λεπτό ο Κοκοσούλας δοκίμασε το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και έκανε το 3-0 για την ομάδα του. Στο 73ο λεπτό ο Καραπιπέρης κέρδισε το πέναλτι , την εκτέλεση την ανέλαβε ο ιδίος και πέτυχε το 4-0. Στο 83ο λεπτό από το ωραίο 1-2 μεταξύ Καρανταλή και Τσαγιάννη, ο Καρανταλής μπήκε στη μεγάλη περιοχή, έκανε την παράλληλη πάσα και ο Πεταρούδας με προβολή έκανε το 5-0.


Α.Ο. ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ: Καϊπάνος Β., Καρανταλής Δ., Χαραμής (70΄ Μακεδόνας Κ.), Γιώτης, Βασιλείου, Σαλαούνης, Σιμονιάν (60' Καϊπάνος Γ.), Τσαγιάννης, Καραπιπέρης (76' Πεταρούδας) Κοκοσούλας,  Καρδαράς.


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ: Χαραλάμπους Ν., Κουτρουμάνος Π., Σκεπετάρης, Χαραλάμπους Γ. (45' Χαραλάμπους Κ.), Σαμαράς Χ. (60' Γραμμένος), Πρίτσης, Παχής (70' Γρατσάνης), Νίκολλα, Κουτρουμάνος  Δ., Σαμαράς Α., Παλαιοπάνος.


πηγή: trianteikanews.blogspot.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.