Τελευταια Νεα

13 Φεβ 2016

Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ...3 - 1 τον Κεραυνό Μυρτιάς

Πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη φετινή του εμφάνιση ο ΠΑΟΚ Καλυβίων κέρδισε με 3 - 1 τον Κεραυνό Μυρτιάς και έφτασε τους 22 βαθμούς πλησιάζοντας στις θέσεις των μπαράζ παραμονής. Η ομάδα του Πάνου Τούρκα, που στα τρία τελευταία παιχνίδια έχει 7 βαθμούς, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και έφτασε σε ένα σπουδαίο "τρίποντο".
Ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί με τετ α τετ του Γκασούκα στο 28΄ και στο 34΄ ο Κεραυνός κέρδισε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Σαμψώνας κάνοντας το 0 - 1. Όμως τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γιάννης Μυλωνάς εκτέλεσε φάουλ και ο Ηλίας Νταλαπέρας με τακουνάκι έκανε το 1 - 1. Στο 50΄ ο Γκασούκας κέρδισε το πέναλτι και ο πολύ καλός στο παιχνίδι Γιάννης Μυλωνάς ανέλαβε την εκτέλεση κάνοντας το 2 - 1. Οι δύο ομάδες είχαν φάσεις να σκοράρουν στη συνέχεια και ουσιαστικά τα πάντα κρίθηκαν στο 84΄ όταν ο Μαντζάνας με τρομερό τακουνάκι διαμόρφωσε το τελικό 3 - 1. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν στο 85΄ ο Μυγδάκης του ΠΑΟΚ και ο Κόκκαλης του Κεραυνού.

Το φιλμ του αγώνα.

13΄ Μεγάλη μπαλιά του Μυλωνά στο Γκασούκα ο Σαμαράς βγαίνει και διώχνει με τα χέρια με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται ότι ο τερματοφύλακας του Κεραυνού βρήκε τη μπάλα εκτός περιοχής.
17΄ Κόρνερ του Γρίβα κεφαλιά του Γκορόγια περνάει άουτ.
20΄ Φάουλ του Γρίβα διώχνει ο Καρασάββας και η μπάλα φτάνει στο Μπούσγο που πλασάρει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
22΄ Σουτ του Μυγδάκη φεύγει άουτ.
28΄ Κάθετη του Γιάννη Μυλωνά στο Γκασούκα που σε τετ α τετ με το Σαμαρά πλασάρει, ο τερματοφύλακας του Κεραυνού διώχνει και η μπάλα φτάνει στο Στάθη Μπελεβώνη που κάνει το σουτ πάνω από το δοκάρι.
34΄ Γκολ. Ο Γρίβας ανατρέπεται από τον Καγκαρά με το Λιόνα να δίνει πέναλτι. Ο Σαμψώνας το εκτελεί εύστοχα και κάνει το 0 - 1.
38΄ Γκολ. Φάουλ του Γιάννη Μυλωνά ο Νταλαπέρας πετάγεται και με τακουνάκι ισοφαρίζει.
50΄ Γκολ. Ο Γκασούκας ανατρέπεται από το Γκορόγια με το Λιόνα να υποδεικνύει πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Γιάννης Μυλωνάς που κάνει το 2 - 1. 
56΄ Κεφαλιά του Μπούσγου η μπάλα φτάνει στον Αρκουμάνη που πιάνει κεφαλιά και ο Μυγδάκης διώχνει πάνω στη γραμμή. 
57΄ Σέντρα του Στάθη Μπελεβώνη ο Γκασούκας με πλασέ στέλνει τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
61΄ Φάουλ του Σαμψώνα από αριστερά ο Ρόκκος με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα άουτ.
72΄ Συρτό σουτ του Γκασούκα η μπάλα φεύγει ελάχιστα άουτ.
78΄ Φάουλ του Γκασούκα από αριστερά ο Νίκος Μυλωνάς με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα άουτ.
83΄ Κάθετη του Μαντζάνα στο Γκασούκα που απέναντι από το Σαμαρά πλασάρει και αποκρούει ο τερματοφύλακας του Κεραυνού.
84΄ Γκολ. Γύρισμα του Γκασούκα οι αμυντικοί κοντράρουν, όμως η μπάλα φτάνει στο Μαντζάνα που με εντυπωσιακό τακουνάκι στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 3 - 1.
86΄ Ο Κόκκαλης δέχεται απευθείας κόκκινη κάρτα για φάουλ στο Μυγδάκη που αντέδρασε και δέχτηκε και αυτός τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Πάνος Τούρκας): Κατερινόπουλος, Καρασάββας, Κόκκοτος, Μυλωνάς Ν., Νταλαπέρας, Καγκαράς, Αριστόπουλος, Μυγδάκης, Γκασούκας (85΄ Τασούλης), Μυλωνάς Ι. (62΄ Μαντζάνας (88΄ λ.τ. Τριανταφύλλου)), Μπελεβώνης Ε. Γεωρ.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΥΡΤΙΑΣ (Λάκης Παπαχρήστος): Σαμαράς, Μπούρος, Μπούσγος, Ρόκκος (62΄ Ντζάλας), Γκορόγιας, Κόκκαλης, Γρίβας, Προβίδας, Αρκουμάνης, Σαμψώνας, Θώδης (62΄ Καρρόπουλος (71΄ Βελέντζας)).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.