Τελευταια Νεα

1 Ιαν 2016

Προπονήθηκαν αλλά δύσκολα βασικοί

Από τη στιγμή που ο Μάρκους Μπεργκ και ο Ράσμους Τελάντερ προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη (31/12), υπολογίζονται για το ματς της Δευτέρας (04/01) με τον Παναιτωλικό.


Εκτός από τον τραυματισμό του Νίκου Καλτσά, ο Αντρέα Στραματσόνι είχε κι ευχάριστα νέα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Κορωπί. Ο Μάρκους Μπεργκ και ο Ράσμους Τελάντερ πήραν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Αυτό σημαίνει πως αν δεν παρουσιάσουν ενοχλήσεις και κάνουν κανονική προπόνηση και τα επόμενα 24ωρα, θα είναι κανονικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Παναιτωλικό τη Δευτέρα (04/01), στη Λεωφόρο.
Θεωρείται πάντως δύσκολο να είναι βασικός κάποιος από τους δυο. Ειδικότερα ο Μπεργκ, καθώς προέρχεται από μυϊκό τραυματισμό κι ο «Στράμα» δεν θέλει να ρισκάρει με τον Σουηδό. Όσο για τον Καλτσά, από την Τετάρτη είχε χτυπήσει στο γόνατο, όμως, έβγαλε όλη την προπόνηση καθώς δεν είχε ενοχλήσεις. Την Πέμπτη παραπονέθηκε για πόνους στο γόνατο, έκανε θεραπεία και το ίδιο θα κάνει και την Παρασκευή. Αν καταφέρει να μπει από το Σάββατο σε φουλ ρυθμούς, θα υπολογίζεται κανονικά για το ματς με τον Παναιτωλικό.
http://www.leoforos.gr/
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.