Τελευταια Νεα

21 Ιαν 2016

Οι ψίθυροι μιας υπογεγραμμένης ανακοίνωσης

Η δημοσίευση μιας οποιασδήποτε ανακοίνωσης έχει μια συγκεκριμένη διαδικασία. Υπάρχουν φυσικά διάφοροι τρόποι μια ανακοίνωση να φτάσει μέχρι να δημοσιευτεί. 
Για παράδειγμα μια ομάδα, ένας οργανισμός ή ένας σύνδεσμος που έχει υπεύθυνο τύπου λαμβάνει την απόφαση να βγάλει μια ανακοίνωση και ο άνθρωπος που έχει αναλάβει τη συγκεκριμένη δουλειά φροντίζει να φτάσει στα μέσα ενημέρωσης και να γίνει γνωστή. Αν δεν υπάρχει συγκεκριμένος που έχει αναλάβει το κομμάτι αυτό, τότε κάποιο μέλος με την έγκριση φυσικά της Διοίκησης φέρνει εις πέρας την αποστολή αυτή.
Ο πρόλογος αυτός ήταν μάλλον μεγάλος, αλλά απαραίτητος για να προχωρήσουμε. Που; Μα φυσικά στο τι γίνεται αφού η ανακοίνωση έχει δημοσιευτεί. 
Η κάθε ανακοίνωση έχει ένα συγκεκριμένο λόγο που βγαίνει και συγκεκριμένους αποδέκτες. Καλώς ή κακώς, δικαίως ή αδίκως αυτό δε μπορεί να το κρίνει κανένας. Από τη στιγμή που η επιθυμία είναι αυτή, κανείς δε μπορεί να την κατακρίνει. Και φυσικά κανείς δε μπορεί να αρνηθεί τη φιλοξενία της όταν έχει πάρει υπογραφή.
Πάμε να δούμε όμως τι συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες με μια τέτοια ανακοίνωση. Μια ανακοίνωση που πήρε υπογραφή και δημοσιεύτηκε σε όλα τα ενημερωτικά μέσα.
Όταν η εν λόγω ανακοίνωση είδε το φως της δημοσιότητας ξεκίνησαν οι ψίθυροι για την εγκυρότητα και την αυθεντικότητά της. Υπήρξαν ψίθυροι για την προέλευσή της οι οποίοι φυσικά βγήκαν σε καφενειακές συζητήσεις και έδειχναν να έχουν σκοπό να "χαϊδέψουν αυτιά". 
Παρόλα αυτά η ανακοίνωση παραμένει παντού και φυσικά δεν υπάρχει καμιά επίσημη αντίδραση. Γιατί όταν θες να πεις κάτι απέναντι σε ένα έγγραφο το οποίο κατηγορείς και είναι δημοσιευμένο και υπογεγραμμένο μόνο επίσημα μπορείς να το κάνεις.
Καλό λοιπόν θα είναι ορισμένοι να μην κάνουν την "καρδιά" σε συγκεκριμένους ανθρώπους, γιατί κινδυνεύουν από ένα σημείο και πέρα να χαρακτηριστούν είτε κακοπροαίρετοι είτε στο φινάλε και γραφικοί. Και επιτέλους να πάψουν οι ψίθυροι, καθώς η αξιοπρέπεια ορισμένων ανθρώπων δε μπορεί να θίγεται επειδή κάποιοι προσπαθούν να τους διαβάλλουν με ανυπόστατες κατηγορίες.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.