Τελευταια Νεα

30 Ιαν 2016

Νίκη επτάδας, αποθέωση για Λούκας

Στην έβδομη θέση της βαθμολογίας της Super League με 26 βαθμούς ανέβηκε ο Παναιτωλικός που επιβλήθηκε της Καλλονής με 1 - 0. Σκόρερ ο Κάπελ στο 17ο λεπτό μετά από ασίστ του Ουάρντα στο τελευταίο παιχνίδι του Λούκας Βιγιαφάνιες με τη φανέλα του Παναιτωλικού. Ο Αργεντίνος μέσος αντικαταστάθηκε στο 82΄ από το Βασιλούδη και ολόκληρο το γήπεδο τον αποθέωσε.
Το παιχνίδι είχε δύο όψεις με τον Παναιτωλικό να είναι καλύτερος και να χάνει ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο να μην είναι τόσο επικίνδυνος και να δίνει δικαιώματα στην Καλλονή. Όμως όταν χρειάστηκε ο Δημήτρης Κυριακίδης αντέδρασε σωστά και κράτησε το μηδέν.
Ο Παναιτωλικός μπήκε καλύτερα και στο 17΄ μετά από πάσα του Ουάρντα ο Κάπελ άνοιξε το σκορ. Κάπελ, Μαρκόφσκι και Ουάρντα είχαν ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, όμως δεν τα κατάφεραν και η Καλλονή δεν είχε αντίδραση στο πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο μέρος ο Μαρκόφσκι είχε την ευκαιρία να κάνει το 2 - 0, όμως ο Δαύκος τον νίκησε και στο 79΄ ο Αλεξίεβιτς έχασε τη μεγάλη ευκαιρία, καθώς από κοντά σούταρε άουτ. Η Καλλονή είχε τις φάσεις με το Μανούσο, όμως ο Κυριακίδης ήταν ανίκητος και το 1 - 0 παρέμεινε ως το τέλος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Κέβιν, Μύγας, Κούσας, Μάκος, Πάουλο, Ρουσκουσέδα (67΄ Αλεξίεβιτς), Κάπελ, Ουάρντα, Βιγιαφάνιες (82΄ Βασιλούδης), Μαρκόφσκι (90΄ Χαντάκιας).

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Δαύκος, Γκόλιας, Σπυρόπουλος (80΄ Νομπρέγκα), Μανούσος, Αναστασιάδης, Ελακόπουλος, Φαβάλι (62΄ Γουερέ), Τσαμπούρης, Μίκιτς, Βαλιός, Κάρλσον (46΄ Γεωργίου).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.