Τελευταια Νεα

3 Ιαν 2016

Παίζεται μια θέση

Ο Αλγερινός και ο Φιλανδός μέσος διεκδικούν τη θέση που μένει «ανοιχτή» στα χαφ για το ματς με τον Παναιτωλικό.
Στην τελική ευθεία για τον αυριανό αγώνα με τον Παναιτωλικό είναι ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» συνέχισαν και χθες την προετοιμασία τους, με τον Στραματσόνι να έχει ευχέρεια στις επιλογές του αφού τα προβλήματα λύνονται σιγά-σιγά. Ο Ιταλός τεχνικός έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα του και το 4-3-3 δεν αναμένεται να αλλάξει. Δεδομένα θα αλλάξουν κάποια πρόσωπα, ειδικότερα σε σχέση με την τελευταία αγωνιστική υποχρέωση του 2015, καθώς υπάρχουν και τιμωρίες λόγω καρτών που αναγκαστικά αφήνουν ποδοσφαιριστές εκτός ενδεκάδας.
Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Ζέκα, που θα απουσιάσει από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, ενώ και το ντεμπούτο του Μπουμάλ μετατίθεται. Ο Στραματσόνι θα διατηρήσει στη μεσαία γραμμή, πάντως, τόσο τον Μάικλ Εσιέν όσο και τον Ντάνιελ Πράνιτς, με μια θέση να είναι ανοιχτή. Για το ποιος θα είναι ο τρίτος στα χαφ, αυτή τη στιγμή υπάρχουν δυο επιλογές. Η μία είναι ο Μεχντί Αμπέντ που έχει πάρει αρκετές ευκαιρίες από τον 39χρονο προπονητή αλλά για την ώρα δεν τον έχει δικαιώσει. Η δεύτερη είναι ο Ρόμπιν Λουντ, με τον Φιλανδό να δείχνει σε καλή κατάσταση στις προπονήσεις και διεκδικεί την παρουσία του στην ενδεκάδα.
Από εκεί και πέρα, στη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης χθες, με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται άρχισε να γυμνάζεται κι ο Νίκος Μαρινάκης. Είχαμε γράψει πως προορίζεται να δοθεί δανεικός από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο Μέστο, οπότε ήταν φυσιολογική αυτή η εξέλιξη.
http://www.leoforos.gr/
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.