Τελευταια Νεα

1 Ιαν 2016

Παναιτωλικός: 1926-2016

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ εύχεται σε όλους το νέο έτος να είναι δημιουργικό και να φέρει στον καθένα ότι επιθυμεί. Το 2016 είναι για το Σύλλογό μας μια ξεχωριστή χρονιά, καθώς συμπληρώνει 90 ΧΡΟΝΙΑ από την ίδρυσή του. 90 ΧΡΟΝΙΑ πλούσιας δράσης και προσφοράς, στον αθλητισμό, τον πολιτισμό και μοναδικό Φιλεκπαιδευτικό έργο.
Η επέτειος αυτή, που βρίσκει την ομάδα μας στο αποκορύφωνα των αγωνιστικών της διακρίσεων αγωνιζόμενη στη μεγαλύτερη κατηγορία, θα εορταστεί με τον τρόπο που αρμόζει. Η προετοιμασία άρχισε σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ, τους Παλαίμαχους, τον Δήμο Αγρινίου και άλλους φορείς, έτσι ώστε σύντομα να ανακοινωθεί σειρά εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν πριν και μετά την 9η Μαρτίου, ημέρα ίδρυσης του Συλλόγου, ο οποίος διαχρονικά αποτέλεσε τον μεγάλο «πρεσβευτή» του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας.
Στο επετειακό έμβλημα των 90 ΧΡΟΝΩΝ συμπεριλάβαμε δύο άλλους «πρεσβευτές», την ελιά και τον καπνό, που επίσης σημάδεψαν τη ζωή και την πορεία της πόλης, οδηγώντας την στην ανάπτυξη και σε διακρίσεις πέρα από τα τοπικά όρια. Σ’ αυτή την κοινή πορεία που παλιότερα είχε αποτυπωθεί στο σύνθημα «ΕΛΙΑ – ΚΑΠΝΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ!» θα αφιερωθεί μέρος των εκδηλώσεων, στις οποίες μπορεί να συμβάλει με τις ιδέες του, τις προτάσεις του και τη συμμετοχή του, κάθε Αιτωλοακαρνάνας, κάθε Αγρινιώτης, κάθε ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.