Τελευταια Νεα

13 Δεκ 2015

Το έκανε εύκολο ο Α.Ο. Αγρινίου

Ο Α.Ο. Αγρινίου ζορίστηκε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης, όμως στο δεύτερο μέρος ήταν σαφώς ανώτερος φτάνοντας σε μια νίκη που δείχνει εύκολη. Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Χρήστου Μυριούνη έφτασε τις 6 στο πρωτάθλημα και διατήρησε το αήττητο στην έδρα του, φτάνοντας τους 16 βαθμούς.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο "ζεστοί" στο παιχνίδι και με πολύ καλούς επιθετικά τους Γιαννουζάκο και Γιαννούλη προηγήθηκαν με 7 στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Α.Ο.Α. βρήκε λύσεις και μείωσε στο καλάθι στο ημίχρονο. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο - πόντο στο πρώτο τρίλεπτο, όμως οι γηπεδούχοι στη συνέχεια "πάτησαν γκάζι" και δεν άφησαν περιθώρια στους αντιπάλους τους, φτάνοντας σε μια δικαιότατη νίκη. Στα θετικά η εμφάνιση του νεαρού Δημήτρη Κυριλή που έπαιξε λίγο πάνω από 10 λεπτά σημειώνοντας και 4 πόντους.
Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο εκπληκτικός Σωκράτης Ναούμης με 27 πόντους και ακολούθησαν ο Χρήστος Μπαρούχας και ο Γιώργος Μπερερής με 12 και ο Δημήτρης Μήτσου με 11. Από την ομάδα της Καλαμαριάς ο Καλπαξίδης είχε 21 πόντπους, ενώ ο Γιαννούλης πρόσθεσε 16.

Δεκάλεπτα: 19 - 26, 20 - 15, 23 - 12, 25 - 15.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδου - Τσακαλογιάννης.

Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Χρήστος Μυριούνης):
Κυριλής 4, Μπερερής 12, Τσιρώνης 2, Παραπούρας 3(1), Ναούμης 27(4), Μπαρούχας 12 (2), Σκαρλάτος, Μήτσου 11(3), Κόκκιος, Γεωργούλας 9, Αναστασάκης 7, Πουρνάρας.

Ε.Α.Κ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Νικολαΐδης):
Δικταπανίδης, Καλπαξίδης 21, Παπαβασιλείου, Γαϊτανίδης 3, Γαρέζος, Καραϊσκάκης 6, Παπαθανασίου, Δάλπας 6, Γιαννουζάκος 9(3), Μπέγος 5, Πολιτόπουλος 2, Γιαννούλης 16.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.