Τελευταια Νεα

28 Δεκ 2015

Κατέκτησε το παιδικό ποδοσφαιρικό τουρνουά στο Νεοχώρι η Δόξα Καινουργίου


Την πρώτη θέση κατέκτησαν σήμερα οι ομάδες projunior και παιδική της Δόξας Καινουργίου ,στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Όμηρος Νεοχωρίου στο Νεοχώρι
Στην κατηγορία projunior  συμμετείχαν οι ομάδες του Όμηρου Νεοχωρίου,ο Ηρακλής Μεσολογγίου και η Δόξα Καινουργίου την οποία συνόδεψε ο υπεύθυνος του παιδικού τμήματος Δημήτρης Λιάπης λόγω έκτακτου κολλήματος του προπονητή Γιάννη Καραμπούλη.
Οι αγώνες είχαν δυο τριαντάλεπτα ημίχρονα και ξεκίνησαν στις 10:30 ενώ  ολοκληρώθηκαν στις 13:00.
Στον πρώτο αγώνα μεταξύ του Όμηρου Νεοχωρίου και της Δόξας Καινουργίου οι μικροί Καινουργιώτες επικράτησαν με σκορ 6-1.Τα γκολ για την Δόξα πέτυχαν οι Χρήστος Κωστόπουλος 2,
Ιάκωβος Σταμούλης 2,Σπύρος Μυζήθρας 1 και Δημήτρης Ευθυμίου 1.
Αγωνίστηκαν οι:Ασημάκης Γιάννης(τερμ),Μιχάλης Λιάπης,Πλαστήρας Γιώργος,Πλαστήρας Βαγγέλης,Μυζήθρας Παναγιώτης,Μυζήθρας Σπύρος,Ιάκωβος Σταμούλης,Χρήστος Κωστόπουλος,Λιάπης Κων/νος και Ευθυμίου Δημήτριος.
Στον επόμενο αγώνα μεταξύ του Όμηρου Νεοχωρίου και του Ηρακλή Μεσολογγίου οι διοργανωτές επικράτησαν με 4-1.
Έτσι η Δόξα τερμάτισε στην πρώτη θέση,ο Όμηρος στην δεύτερη και ο Ηρακλής στην τρίτη θέση.
Στις ομάδες projunior συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 6-12 ετών.
Αμέσως μετά αγωνίστηκαν οι παιδικές ομάδες(12-15 ετών) του Ηρακλή Μεσολογγίου και της Δόξας Καινουργίου όπου και εδώ οι "μπέμπηδες"επικράτησαν με σκορ 7-0!!!.Τα γκολ σημείωσαν οι: Σοροβός Γιάννης 2,Σταμπολίτης Νίκος 1,Σταμπολίτης Νεκτάριος 1,Κολοβός Σωτήρης 1,Στρεμμένος Γεώργιος 1 και Λέκκας Λάμπρος 1.
Για την Δόξα έπαιξαν οι:Λιάπης Ευθύμιος (τερμ),Κατσούπης Δημήτρης,Σταμπολίτης Νεκτάριος,Ευθυμίου Ανδρέας,Λέκκας Λάμπρος,Κολοβός Σωτήρης,Σταμπολίτης Νίκος,Στρεμμένος Γιώργος,Σταμπολίτης Μάριος,Σοροβός Γιάννης και Σταμούλης Ιάκωβος.
Έτσι οι ακαδημίες της Δόξας επιβεβαίωσαν την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Γιάννη Καραμπούλη.
Ο Δημήτρης Λιάπης ανέφερε στο kainourgiopress ότι στην projunior ομάδα υπάρχουν ταλαντούχα παιδιά που χρειάζονται σωστή διαπαιδαγώγηση και προετοιμασία ώστε να περάσουν στο παιδικό τμήμα.Χρειάζονται υποδομές (προπονητικά γήπεδα,εξοπλισμός κλπ)και δεν αρκούν μόνο οι φιλότιμες προσπάθειες παιδιών και προπονητή.
Για την παιδική ομάδα ανέφερε ότι με την σωστή προετοιμασία και σκληρή δουλειά μπορούν να στηρίξουν την ανδρική ομάδα της Δόξας όπως κάνουν ήδη 4 ποδοσφαιριστές που πήραν χρόνο συμμετοχής σε αγώνες της Α ΕΠΣΝΑ. Επίσης ζητάει και την συμπαράσταση των γονιών κυρίως για την υποστήριξη των δικών τους παιδιών και των προσπαθειών τους,κάνοντας τα να νιώθουν περήφανα
πηγή:http://kainourgiopress.blogspot.gr/

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.