Τελευταια Νεα

18 Δεκ 2015

Η βράβευση του Γιώργου Μύγα

Στο Emileon έγινε το απόγευμα η απονομή του βραβείου στον Γιώργο Μύγα, ο οποίος ψηφίστηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. Τον υποδέχτηκαν οι προπονητές των Τμημάτων Υποδομής του Παναιτωλικού και οι ποδοσφαιριστές των ομάδων Κ15, Κ17 και Κ20. Οι αρχηγοί των δύο τελευταίων Ζαχαρίας Χριστογιάννης και Παναγιώτης Μωραΐτης έκαναν την απονομή.
Στις δηλώσεις του ο Γενικός Αρχηγός Μάκης Μπελεβώνης τόνισε: «Επιλέξαμε να κάνουμε τη συγκεκριμένη βράβευση εδώ, γιατί ο Γιώργος είναι ένας από εσάς. Είναι το τρανότερο παράδειγμα για το τι μπορείτε να πετύχετε κι εσείς. Να δουλεύετε και να ονειρεύεστε ότι κάποια στιγμή θα γίνετε ένας από τους σημαντικούς παίκτες της μεγάλης ομάδας του Παναιτωλικού».
Ο Υπεύθυνος των Τμημάτων Υποδομής Γιάννης Νταλακούρας δήλωσε: «Για όλους είναι πολύ μεγάλη χαρά που ένα παιδί από τα Τμήματα Υποδομής έχει φτάσει σ’ αυτό το σημείο. Είναι ένα παράδειγμα για όλους εσάς. Η μεγαλύτερη χαρά για όλη την οικογένεια του Παναιτωλικού είναι να μας δίνεται η δυνατότητα να βλέπουμε παιδιά από εσάς να μεγαλουργούν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ευχή και επιθυμία όλων, από τον πρόεδρό μας τον κ. Κωστούλα ως το πιο μικρό μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας του Παναιτωλικού. Πιστεύω ότι το δρόμο του Γιώργου Μύγα θα ακολουθήσουν και άλλα παιδιά».
Ο Γιώργος Μύγας είπε: «Είναι μεγάλη χαρά για μένα που παίρνω αυτό το βραβείο. Είναι ακόμα μεγαλύτερη να το παίρνω εδώ, ανάμεσα στα παιδιά της Ακαδημίας του Παναιτωλικού, απ’ την οποία και εγώ ξεκίνησα. Τους προτρέπω να προσπαθούν κάθε μέρα πιο πολύ για να φτάσουν ψηλά. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μπελεβώνη και τον κ. Νταλακούρα για τα καλά τους λόγια. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με στηρίζει και με ψήφισε δίνοντάς μου αυτό το βραβείο. Ήρθε σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, στο οποίο εγώ και οι συμπαίκτες μου δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και μας μένει η πολύ καλή προσπάθεια που κάναμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Θέλω να συνεχίσω έτσι, να παίζω καλά και να βοηθάω την ομάδα μου».
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.