Τελευταια Νεα

30 Δεκ 2015

Αλικυρναϊκός: Ραντεβού του....χρόνου

Με προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Μεσολογγίου ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις για το 2015 για την ομάδα του Αλικυρναϊκού Αγίου Θωμά.
Ο τεχνικός της ομάδας του Αγίου Θωμά Σταμάτης Σαρρής θέλησε στις προπονήσεις που μεσολάβησαν μέσα στις γιορτές να αποφορτίσει τους παίκτες του και να δώσει τις απαιτούμενες ανάσες ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, ενώ κάποιες προσπάθειες που έγιναν τις τελευταίες ημέρες για φιλικό παιχνίδι δεν καρποφόρησαν.
Μεταγραφική ενίσχυση αλλά και αποδεσμεύσεις αναμένονται να έχουμε στο στρατόπεδο των «πράσινων» το επόμενο διάστημα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν για δυο αποχωρίσεις ποδοσφαιριστών που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια του πρώτου γύρου.
Όσον αφορά την ενίσχυση σίγουρα η ομάδα θα κινηθεί για έναν ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου, ενώ και εφόσον υπάρχουν οι προϋποθέσεις αναμένεται να γίνει ακόμα μια κίνηση.
Στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι οι παίκτες που θα έρθουν να μπορέσουν άμεσα να δώσουν το κάτι παραπάνω ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
ΕπιμέλειαΜιχάλης Δημητρίου
http://aitosports.gr/
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.