Τελευταια Νεα

16 Δεκ 2015

Εξαιρετικές εμφανίσεις σε διεθνές μίτινγκ για τον Α.Σ. Θησέας Αιτωλοακαρνανίας

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές του Α.Σ. Θησέας Αιτωλοακαρνανίας σε διεθνές μίτινγκ tae kwon do στη Βουλγαρία. Στη διοργάνωση που συμμετείχαν 1200 αθλητές από 60 συλλόγους, ο σύλλογος της Αιτωλοακαρνανίας συμμετείχε με 9 αθλητές και είχε απολογισμό 6 μεταλλίων, 4 χρυσών και 2 χάλκινων, κατακτώντας την τρίτη θέση στη γενική κατάταξη. Οι αθλητές του συλλόγου απέσπασαν το χειροκρότημα του κόσμου και η πολύ καλή συνεργασία τους με το δάσκαλο Νίκο Κακαρέλη έφεραν σπουδαίες νίκες απέναντι σε πολύ καλούς αντιπάλους.
Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Δημήτρης Μανωλόπουλος στην ολυμπιακή κατηγορία των -80 κιλών κάνοντας 4 νίκες, μία εκ των οποίων απέναντι στο 2ο πρωταθλητή Ευρώπης.
Την πρώτη θέση στο βάθρο πήρε και ο αθλητής της Εθνικής ομάδας των Εφήβων Χριστόφορος Καλλιφώνης στα +78 κιλά των εφήβων, ο οποίος κέρδισε στον τελικό έναν σπουδαίο αντίπαλο, τον πρωταθλητή του Ιράν με εξαιρετική εμφάνιση.
Στην πρώτη του συμμετοχή σε αγώνες στο εξωτερικό το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Θεόδωρος Αλεξανδρόπουλος στα -37 κιλά.
Το τελευταίο χρυσό κατέκτησε η Ρέα Μεσυνδιάνου, η οποία πραγματοποίησε φανταστικές εμφανίσεις και κέρδισε 5 αγώνες. Μάλιστα στον τελικό βρέθηκε να χάνει με 9 πόντους, όμως κατάφερε με εντυπωσιακό τρόπο να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου.
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν τα αδέρφια Ελένη Γιαμαλάκη και Νίκος Γιαμαλάκης. Η Γιαμαλάκη έφτασε μέχρι τον ημιτελικό, όμως λόγω τραυματισμού δε μπόρεσε να συνεχίσει να αγωνίζεται. Ο Γιαμαλακης, που είναι  μέλος της εθνικής ομάδας εφήβων, αν και με αποχή 2 μηνών από την προπόνηση κατάφερε να κερδίσει ένα ακόμη μετάλλιο και να δείχνει σταθερά βήματα ανόδου. 
Η οργανωμένη δουλειά που γίνεται από τον προπονητη Νίκο Κακαρέλη είναι σημαντική και κατάφερε να φέρει το σύλλογο σε μια ακόμη διοργάνωση στους 3 καλύτερους συλλόγους. Το  Δ.Σ. συνεχάρη τους αθλητές του Α.Σ. Θησέας Αιτωλοακαρνανίας αλλά και τους προπονητές Κακαρελη Νικο και Κακαρέλη Αλέκο και εύχεται καλές γιορτές με υγεία σε όλο τον κόσμο.
























 
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.