Τελευταια Νεα

21 Δεκ 2015

Κατέθεσε ψυχή η Δάφνη Μεγάλης Χώρας...2 - 1 τις Ελπίδες

Στην έβδομη θέση της βαθμολογίας στο 2ο Όμιλο της Β΄ Κατηγορίας με 15 βαθμούς έκλεισε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος η Δάφνη Μεγάλης Χώρας. Η ομάδα του Βασίλη Ιωάννου κέρδισε με 2 - 1 τις Ελπίδες Αγρινίου στο βοηθητικό του ΔΑΚ Αγρινίου, σε ένα παιχνίδι που κατέθεσε ψυχή, καθώς έμεινε πίσω στο σκορ και πέτυχε το γκολ της νίκης αγωνιζόμενη με 10 παίκτες. Οι γηπεδούχοι που έμειναν στους 10 βαθμούς είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν τη νίκη, καθώς στο 55΄ με το σκορ στο 1 - 1 αστόχησαν σε πέναλτι με το Μακρυγιάννη.
Στο πρώτο εικοσάλεπτο το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά με τις δύο ομάδες να μην απειλούν. Οι Ελπίδες προειδοποίησαν στο 21΄, όμως ο Παληγεώργος ανοιξε το κοντρόλ σε φάση που βγήκε τετ α τετ με το Λιανό, δίνοντας την ευκαιρία στον τερματοφύλακα της Δάφνης να μαζέψει. Όμως δύο λεπτά αργότερα ο Παληγεώργος σε τετ α τετ νίκησε το Λιανό κάνοντας το 1 - 0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 27΄ με το Λάμπρο Καλογεράκη, ενώ απείλησαν με το Δημήτρη Μολώνη στο 30΄ και με τον Αλτζερίνη στο 32΄. Στο 40΄ η Δάφνη πέτυχε το γκολ που έψαχνε με κεφαλιά του Λάμπρου Καλογεράκη, μετά από πλασέ του Δημήτρη Μολώνη που έδιωξε με τα πόδια ο Προβίδας.
Στο 52΄ ο Παληγεώργος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από το Λιανό, με τον τερματοφύλακα της Δάφνης να δέχεται την κόκκινη κάρτα. Όμως ο Μακρυγιάννης στην εκτέλεση δε σημάδεψε σωστά με τη μπάλα να βρίσκει στο δεξί δοκάρι του νεοεισελθόντα Καρατζένη. Στο 69΄ οι παίκτες της Δάφνης συνδυάστηκαν άψογα και ο Αλτζερίνης έκανε το 1 - 2. Οι Ελπίδες σκόραραν στο 75΄, όμως ο Μακρυγιάννης που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ήταν σε θέση οφσάιντ και στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι είχαν και δεύτερο δοκάρι με τον Αλτζερίνη. Ο Αλτζερίνης στο 87΄ και ο Λάμπρος Καλογεράκης στο 93΄ έχασαν δύο ακόμα σημαντικές ευκαιρίες και τελικά η Δάφνη κράτησε το "τρίποντο".

Το φιλμ του αγώνα.

21΄ Ο Παληγεώργος βγαίνει απέναντι στο Λιανό, όμως ανοίγει το κοντρόλ και ο τερματοφύλακας της Δάφνης μαζεύει τη μπάλα.
23΄ Γκολ. Γέμισμα του Κοτρότσου ο Παληγεώργος τετ α τετ με το Λιανό πλασάρει και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 0.
27΄ Φάουλ του Νταλακούρα οι αμυντικοί απομακρύνουν, όμως η μπάλα φτάνει στο Λάμπρο Καλογεράκη που σουτάρει και η μπάλα βρίσκει στο δοκάρι και καταλήγει άουτ.
30΄ Σουτ του Δημήτρη Μολώνη από πλάγια αριστερά η μπάλα φεύγει λίγο πάνω από το δοκάρι.
32΄ Γέμισμα του Πλιάκου ο Αλτζερίνης προλαβαίνει την έξοδο του Προβίδα και με ψηλοκρεμαστό πλασέ στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
40΄ Φάουλ του Κοτρότσου απέκρουσε με διπλή ενέργεια ο Λιανός.
40΄ Γκολ. Ο Δημήτρης Μολώνης πλασάρει στην έξοδο του Προβίδα, ο τερματοφύλακας των Ελπίδων διώχνει με τα πόδια, αλλά η μπάλα φτάνει στο Λάμπρο Καλογεράκη που με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στην κενή εστία για το 1 - 1.
42΄ Ο Κοτσώρης σουτάρει από πλάγια δεξιά με τη μπάλα να περνάει άουτ.
52΄ Ο Παληγεώργος περνάει το Λιανό που τον ανατρέπει με το διαιτητή Σούζα να υποδεικνύει πέναλτι και να δείχνει απευθείας κόκκινη στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.
55΄ Ο Μακρυγιάννης εκτελεί το πέναλτι, όμως η μπάλα βρίσκει στο δεξί κάθετο δοκάρι.
64΄ Φάουλ του Λάμπρου Καλογεράκη από αριστερά ο Γιόγιος κάνει τακουνάκι και ο Προβίδας αποκρούει.
69΄ Γκολ. Ο Δημήτρης Μολώνης περνάει κάθετη πάσα στο Λάμπρο Καλογεράκη που απέναντι από τον Προβίδα "σερβίρει" έτοιμο γκολ στον Αλτζερίνη ο οποίος σε κενή εστία κάνει το με πλασέ το 1 - 2.
72΄ Σέντρα του Κοτρότσου από αριστερά ο Μουλαρογιάννης δε διώχνει σωστά με τη μπάλα να παίρνει πορεία προς το τέρμα και να περνά ελάχιστα πάνω από το δοκάρι.
75΄ Φάουλ του Καζαντζή ο Καρατζένης δε συγκρατεί τη μπάλα, που καταλήγει στο Μακρυγιάννη ο οποίος σκοράρει, αλλά υποδεικνύεται από τον πρώτο βοηθό Λιόνα οφσάιντ.
82΄ Ο Αλτζερίνης κοντρολάρει μέσα στην περιοχή, κάνει το σουτ και η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.
84΄ Οι φιλοξενούμενοι ζητούν πέναλτι σε ανατροπή του Λάμπρου Καλογεράκη από το Γαλαζούλα με το Σούζα να λέει "παίζεται".
87΄ Ο Αλτζερινης κλέβει τη μπάλα, κάνει ψηλοκρεμαστό σουτ και η μπάλα περνάει άουτ.
92΄ Φάουλ του Κοτρότσου απέκρουσε εύκολα ο Καρατζένης.
93΄ Ο Καρατζένης κάνει βολέ, ο Λάμπρος Καλογεράκης "τσιμπάει" τη μπάλα από τον Προβίδα, από πλάγια αριστερά πλασάρει και ο Μακρυγιάννης διώχνει λίγο πριν περάσει τη γραμμή σε κόρνερ.

ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Χρυσόστομος Τεγούσης): Προβίδας, Γαλαζούλας, Σκορδόπουλος, Βάσιλας, Μακρυγιάννης, Δελημήτσος, Γκόργκολης Δ., Καζαντζής, Παληγεώργος, Κοτρότσος, Τσιάρας (66΄ Ζήσης).

ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ (Βασίλης Ιωάννου): Λιανός, Μουλαρογιάννης, Καραγιάννης (54΄ Καρατζένης), Γιόγιος, Μολώνης Π., Νταλακούρας, Πλιάκος, Κοτσώρης, Αλτζερίνης (90΄ Καλογεράκης Δ.), Καλογεράκης Λ., Μολώνης Δ.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.