Τελευταια Νεα

29 Νοε 2015

Β΄ ΕΣΚΑΒΔΕ: Διατήρησε το απόλυτο ο Παναιτωλικός

Την τέταρτη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες στον 1ο Όμιλο της Β΄ ΕΣΚΑΒΔΕ πέτυχε ο Παναιτωλικός που επιβλήθηκε στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου του Ίναχου με 81 - 30.Η ομάδα του Θανάση Παπαθανασόπουλου δε δυσκολεύτηκε και έφτασε άνετα στη νίκη.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πήραν από την αρχή διψήφια διαφορά, με το Βασίλη Σταθόπουλο να πετυχαίνει 13 από τους 21 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο. Ο Παναιτωλικός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και έφτασε τη διαφορά στους 33 πόντους στο ημίχρονο, αυτή τη φορά με επιθετικό "όπλο" το Γιώργο Γκρίζη που είχε 13 πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε και μόνο στα τελευταία λεπτά οι παίκτες του Παναιτωλικού χαλάρωσαν φτάνοντας στην άνετη νίκη.
Πρώτος σκόρερ του Παναιτωλικού ήταν ο Βασίλης Σταθόπουλος με 20 και ακολούθησε ο Γκρίζης με 19. Από τον Ίναχο ο Μόκας με 15 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας.

Δεκάλεπτα: 21 - 6, 24 - 6, 21 - 8, 15 - 10.

Διαιτητές: Καββαδάς - Βέργος.

Γ.Φ.Σ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Θανάσης Παπαθανασόπουλος):
Μαυρομάτης 8, Πάρδος 1, Μαυροφρύδης 2, Παπαθανασόπουλος 2, Μακρής 7(1), Τασιούλης Ι. 4(1), Πιστιόλης 6, Τασιούλης Χ. 8, Καλιακμάνης 4, Σταθόπουλος Β. 20(2), Σαράμπαλης, Γκρίζης 19.

Α.Ο.Κ. ΙΝΑΧΟΣ (Δ. Παληοσπύρος): Ριζογιάννης Χ., Προύντζος Μάλλιος 8, Κουσιόρης 4, Μόκας 15, Κοκοτός 2, Ριζογιάννης Α., Κουτσιούμπας, Παληοσπύρος 1.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.