Τελευταια Νεα

24 Νοε 2015

Λιοντάρια και στο Αγρίνιο

Στο πιο δύσκολο μέχρι τώρα τεστ του ο Λέων Μεσολογγίου πέρασε από το Αγρίνιο κερδίζοντας τον Πήγασο με 63 - 51. Η ομάδα του Ηλία Μούτσιου παρά τα προβλήματα πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα (ο Καραντινός έλειπε, ο Κολοβάκης αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και ο Βουκελάτος τραυματίστηκε μέσα στο παιχνίδι) έφτασε στη νίκη και διατήρησε το απόλυτο. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκειά του με τους Μεσολογγίτες να μη χάνουν την πρωτοπορία και να δείχνουν ότι είχαν την ψυχή να πάρουν το ροζ φύλλο.
Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Λέων πήρε προβάδισμα 6 πόντων και στο δεύτερο παρά την πίεση των γηπεδούχων πήρε διαφορά 8. Στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως ο Λέων έβρισκε λύσεις και διατηρούσε το προβάδισμα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο παρά την αποβολή του Κούσουλα με 5 φάουλ οι Μεσολογγίτες από ένα σημείο και μετά είχαν τον έλεγχο και έφτασαν στη νίκη.
Πρώτος σκόρερ του Πήγασου ήταν ο Λύγδας με 11 και ακολούθησε ο Τσάσσης με 9. Πρώτοι σκόρερ των νικητών ήταν οι Σακκάς, Κούσουλας και Δάλλας με 12, ενώ ο Ζαχαρίου είχε 11.

Δεκάλεπτα: 8 - 14, 13 - 15, 14 - 12, 16 - 22.

Διαιτητές: Λεκατσάς - Χριστογιάννης.

ΦΙ.ΜΠΑ. ΠΗΓΑΣΟΣ (Δημήτρης Ρηγογιάννης): Ρηγογιάννης 4(1), Μπουλούμπασης 3(1), Τσιρώνης, Λύγδας 11, Τσιαμάκης Κ., Κωστακιώτης 5, Τσιαμάκης Ν. 7, Πετρόπουλος, Μήλος 2, Ζαμπάρας 3, Τσάσσης 9, Σεϊτανίδης 7.

ΛΕΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Ηλίας Μούτσιος): Σαράντος 2, Βουκελάτος, Βορριάς, Δαλαρής 9, Λυμπεράτος, Σακκάς 12, Βραχάς, Κολοβάκης 5, Ζαχαρίου 11(1), Κούσουλας 12(1), Σιμώνης, Δάλλας 12(1).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.