Τελευταια Νεα

9 Νοε 2015

Ήττα σε επεισοδιακό παιχνίδι για τον Τρικούπη

Την τρίτη του συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Γ΄ Κατηγορίας γνώρισε ο Χαρίλαος Τρικούπης. Η ομάδα του Μεσολογγίου με τον Παναγιώτη Ζωντό για πρώτη φορά στον πάγκο ηττήθηκε εντός έδρας από την Α.Ε. Πεντέλης με 73 - 79.
Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με μεγάλη καθυστέρηση, καθώς 7 λεπτά και 18 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου προκλήθηκε ένταση με αποτέλεσμα να έχουμε 45λεπτη διακοπή. Σε εκείνο το σημείο σε επίθεση των φιλοξενούμενων ο Λίτσος χτύπησε με τον ώμο το Δημητρόπουλο, που του άνοιξε η μύτη, με τους παίκτες του Τρικούπη να θεωρούν ηθελημένο το χτύπημα και τον πάγκο της Πεντέλης να μπαίνει στο γήπεδο.
Οι παίκτες του πάγκου της Πεντέλης αποβλήθηκαν και η ομάδα συνέχισε το παιχνίδι με 5 παίκτες και έμεινε με 4 στα τελευταία δευτερόλεπτα. Όμως η ομάδα κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα και να φτάσει τους 8 βαθμούς, αφήνοντας στους 7 τον Τρικούπη.
Στο πρώτο δεκάλεπτο οι ομάδες πήγαιναν πόντο - πόντο και οι γηπεδούχοι είχαν το ελάχιστο προβάδισμα με τη συμπλήρωση 10 λεπτών. Στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν μικρή διαφορά και να κλείσουν το ημίχρονο προηγούμενοι με 4 πόντους. Ο Τρικούπης δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί στο τρίτο δεκάλεπτο το γεγονός ότι οι αντίπαλοι του έμειναν με μόλις πέντε παίκτες και βρέθηκε στο -13. Το κακό για τους γηπεδούχους στο δεκάλεπτο αυτό ήταν ο τραυματισμός του Σταυρόπουλου (τράβηγμα στον προσαγωγό) στο 35:20. Η αστοχία, τα λάθη και τα εύκολα φάουλ δεν επέτρεψαν στον Τρικούπη να διακδικήσει τη νίκη και το παιχνίδι έκλεισε με τους φιλοξενούμενουν να αποδρούν με το "δίποντο" από το Μεσολόγγι.
Γαι τον Τρικούπη πρώτος σκόρερ ήταν ο Ψάλτου με 18 και ακολούθησαν ο Ιωάννου με 15 και ο Βουρνάς με 11. Από την Πεντέλη 21 πόντους σημείωσε ο Λίτσος, ενώ ο Αποστολόπουλος είχε 15.

Δεκάλεπτα: 19 - 18, 37 - 41, 50 - 63, 73 - 79.

Διαιτητές: Κανελλόπουλος - Μαγκάφης.

Γ.Σ. ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ (Ζωντός): Ιωάννου 15(3), Βουρνάς 11, Ζαμπέτης, Σταμούλης, Τριπολίδης, Μουράτογλου 7(1), Σταυρόπουλος 8, Δημητρόπουλος, Γεωργιάδης 7, Παπαγεωργίου 3(1), Τριφτανίδης 4, Ψάλτου 18.

Α.Ε. ΠΕΝΤΕΛΗΣ (Χαρτοματσίδης): Μάντζιος 4(1), Γρατσιάτος 9(1), Λίτσος 21(6), Αποστολόπουλος 15(1), Λιουγιάκης 9(1), Καλογερόπουλος 6, Μπίγγος 6(1), Καραβασάνης 2, Μουστόπουλος 4, Καρτσωνάκης 3(1).

πηγή: aitosports.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.