Τελευταια Νεα

29 Νοε 2015

Νίκη επί του Ηρακλή για την Κ15 του Παναιτωλικού

Αν και έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ η Κ15 του Παναιτωλικού πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και κέρδισε την αντίστοιχη του Ηρακλή στο EMILEON με σκορ 2 - 1. Η ανατροπή για την ομάδα του Παναιτωλικού έγινε μέσα σε ένα δίλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο Ηρακλής πήρε "κεφάλι" στο σκορ στο 5ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γεωργάτου. Στο 27΄ μετά τη σέντρα του Μαντζάνα ο Λιάβας έπιασε την κεφαλιά, που έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Τουλκέρης. Το 0 - 1 παρέμεινε στο πρώτο ημίχρονο και στο 59΄ μετά τη σέντρα του Τσουκαλά ο Μπελεβώνης με σουτ ισοφάρισε σε 1 - 1. Δύο λεπτά αργότερα ο Μαντζάνας έβγαλε με κάθετη πάσα τετ α τετ τον Τσουκαλά που με πλασέ νίκησε τον Τουλκέρη και έκανε το 2 - 1. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 10 παίκτες, καθώς στις καθυστερήσεις δέχτηκε απευθείας κόκκινη κάρτα ο Δήμας.

Διαιτητές: Σπυράτος, Καλαμάρης, Κουτρομάνος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καρβέλης, Τσακανίκας, Χοχτούλας, Μελιάδης, Λιάβας, Ράπτης, Μπελεβώνης (75΄ Παναγιωτίδης), Μαντζάνας, Πανταζής (82΄ Κούστας), Σκόνδρας (67΄ Καρανταλής), Τσουκαλάς (78΄ Χαραμής).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Τουλκέρης, Μπαλικτσής (51΄ Τοπαλίδης), Γεωργάτος, Βαφειάδης, Δημητρακούδης, Κανταρτζής, Διγκόζης (71΄ Δήμας), Ντάμας (36΄ Χαριτάκης), Αβραμίδης, Καλαϊτζάκης (56΄ Δήμτσιος), Κορομπύλης (65΄ Παπαδόπουλος).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.