Τελευταια Νεα

5 Οκτ 2015

Καθάρισε στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας Αγρινίου

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας πήρε ο Αστέρας Αγρινίου που επιβλήθηκε με 4 - 2 εκτός έδρας των Άτλαντων Αγρινίου. Η ομάδα του Νίκου Κοκώνη "καθάρισε" στο δεύτερο μέρος με τέρματα του Γιώργου Πατσέα και του Βαγγέλη Κοκώνη. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Αθανασόπουλο, ο Ζαφείρης ισοφάρισε και έχασε πέναλτι στη συνέχεια και ο Παπαθανάσης έδωσε προβάδισμα στον Αστέρα. όμως στο 39΄ ο Κουρέλας έκανε το 2 - 2 που ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Το φιλμ του αγώνα.

5′ Ο Ζαφείρης εκτελεί φάουλ στο δεύτερο δοκάρι προβολή του Τσιάκαλου άουτ.
11′ Γκολ. Ο Αθανασόπουλος κερδίζει τις κόντρες αποφεύγει δύο αντιπάλους και με συρτό σούτ ανοίγει το σκόρ για τη γηπεδούχο ομάδα.
16′ Γκολ. Ο Ζαφείρης ψηλότερα απο όλους πιάνει την κεφαλιά ύστερα απο εκτέλεση κόρνερ και τη στέλνει στα δίχτυα ισοφαρίζοντας το σκόρ.
19′ Ο Κερασιώτης στην προσπαθειά του να διώξει τη μπάλα τη βρίσκει με το χέρι και ο διατητής καταλογίζει πέναλτι. Το εκτελεί ο Ζαφείρης αλλά δεν καταφέρνει να νικήσει το Βασιλείου που αποκρούει εντυπωσιακά.
26′ Γκολ. Ο Παπαθανάσης εκτελεί φάουλ λίγο έξω απο την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα στο “παραθυράκι” της εστίας δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.
39′ Γκολ. Αντεπίθεση των γηπεδούχων απο δεξιά και σέντρα στην περιοχή με τον Κουρέλα να βγαίνει στο πρώτο δοκάρι και με προβολή να ισοφαρίζει το σκόρ.
43΄ Πολύ καλό σούτ απο τον Σαγάνα η μπάλα περνάει πάνω απο το δοκάρι.
48′ Δυνατό σούτ του Σαγάνα αποκρούει με δυσκολία ο Κουσκούνης.
50′ Δυνατό σούτ του Παπαθανάση αποκρούεται σε κόρνερ απο το Βασιλείου.
58′ Καλό σούτ του Ζαφείρη μπλοκάρει ο Βασιλείου.
61′ Πολύ καλή εκτέλεση φάουλ απο το Σαγάνα αποκρούει εντυπωσιακά ο Κουσκούνης.
65′ Δυνατό σούτ του Παπαθανάση απο το ύψος της περιοχής και εντυπωσιακή απόκρουση σε κόρνερ απο το Βασιλείου.
68′ Γκολ. Αντεπίθεση απο αριστερά με το Βαγγέλη Κοκώνη που δίνει πάσα στον Πατσέα με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα κάνοντας το 2-3.
74′ Ο Κ.Πεσλής απο καλή θέση μέσα στην περιοχή πιάνει αδύναμο σούτ με τον Κουσκούνη να μπλοκάρει τη μπάλα.
78′ Δυνατό σούτ απο δεξιά του Κοκώνη αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Βασιλείου
85′ Γκολ. Ο Πατσέας κλέβει τη μπάλα λίγο έξω απο την περιοχή και δίνει πάσα στο Βαγγέλη Κοκώνη που πετυχαίνει το τέταρτο γκόλ της ομάδας του.

Διαιτητές: Καραβασίλης, Ασημάκης, Μπάκας.

ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Α. Ασημάκης): Βασιλείου, Αντωνόπουλος, Λεχουρίτης (77′ Κερασιώτης Σ.), Συσοβίτης, Πεσλής Φ., Πεσλής Κ, Θώδης (56΄ Ζαρλακούτης), Σαγάνας, Κουρέλας (83′ Καδούλας), Κερασιώτης Π, Αθανασόπουλος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Ν.Κοκώνης): Κουσκούνης, Ξανθόπουλος, Κωστάκης (46′ Πυλαρινός), Πίτλιγκερ, Τσιάκαλος, Παπαθανάσης, Σπυρόπουλος (89′ Σαμψώνας), Βασιλείου, Πατσέας, Κοκώνης, Ζαφείρης.

πηγή: agrinio24.com
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.