Τελευταια Νεα

14 Οκτ 2015

Εύκολη πρόκριση για τη Φλόγα με μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟ Καλυβίων

Εύκολα πέρασε το εμπόδιο του ΠΑΟ Καλυβίων η Φλόγα Παλαιομάνινας για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΝΑ. Η ομάδα του Χρήστου Βασιλείου προκρίθηκε κερδίζοντας την αντίπαλό της με σκορ 9 - 0.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν από την αρχή δυνατά και καθάρισαν αρκετά νωρίς την πρόκριση, ενώ ανέβαζαν μέχρι το τέλος το δείκτη του σκορ. Η Φλόγα εκμεταλλεύτηκε τις αμυντικές αδυναμίες του ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι η ομάδα του Λεωνίδα Ζαχαράτου έχανε εύκολα τη μπάλα σε κέντρο και άμυνα. Ο Κόκκαλης στο 7΄ άνοιξε το σκορ και ο Νούλας στο 26΄ έκανε το 2 - 0. Τα τέρματα των Κόκκαλη στο 36΄, Ξευγένη στο 42΄ και Γιώργου Καντάνη στο 45΄, με τα πρώτα δύο να προέρχονται από ασίστ του Χριστόπουλου, διαμόρφωσαν το 5 - 0 στο ημίχρονο.
Στο 59΄ ο Νούλας πέτυχε το έκτο τέρμα της Φλόγας, το 7 - 0 έγινε από τον Κόκκαλη στο 67΄ και στο 70΄ μετά από πέναλτι όπου ο Αντωνόπουλος νικήθηκε από τον Κατερινόπουλο, Ο Νάκος γύρισε τη μπάλα στο Νούλα για το 8 - 0. Το τελικό 9 - 0 διαμόρφωσε στο 88΄ ο Νούλας.
Εξαιρετικό ντεμπούτο στην ενδεκάδα, καθώς είχε αγωνιστεί σαν αλλαγή στο παιχνίδι με την Ακαδημία, πραγματοποίησε ο Γιώργος Χριστόπουλος αγωνιζόμενος σαν αριστερό χαφ, με την πλευρά αυτή να είναι δυνατή για τη Φλόγα, καθώς και ο Βαγγέλης Αντωνόπουλος αποτελεί από το ξεκίνημα πολύ καλές εμφανίσεις. Ντεμπούτο στη Φλόγα σε επίσημο παιχνίδι σαν αλλαγή στη θέση του Φωτόπουλου στο 62΄ πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας Δημήτρης Καντάνης.

Το φιλμ του αγώνα.

Φάουλ του Κοκοσούλα απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Φωτόπουλος.
Φάουλ του Νάκου έφυγε άουτ.
7΄ Γκολ. Σέντρα του Ξευγένη από δεξιά ο Κόκκαλης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 0.
Σέντρα του Φραγκούλη από δεξιά ο Κόκκαλης από κοντά δε βρήκε καλά τη μπάλα και απέκρουσε ο Κατερινόπουλος.
26΄ Γκολ. Ο Χριστόπουλος κάνει το γύρισμα από αριστερά στο Νούλα που με πλασέ από το ύψος της περιοχής στέλνει τη μπάλα στη γωνία του Κατερινόπουλου για το 2 - 0.
28΄ Ο Φωτόπουλος δεν κάνει καλά το κοντρόλ ο Ντόβρος μπαίνει στη φάση, όμως ο τερματοφύλακας της Φλόγας μαζεύει τη μπάλα.
33΄ Σουτ του Νάκου έξω από την περιοχή έδιωξε δύσκολα στη γωνία του σε κόρνερ ο Κατερινόπουλος.
36΄ Γκολ. Σέντρα του Χριστόπουλου ο Κόκκαλης με πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3 - 0.
40΄ Φάουλ του Νούλα με πάσα στον Κόκκαλη που σουτάρει μέσα από την περιοχή και ο Κατερινόπουλος διώχνει με τα πόδια.
42΄ Γκολ. Ο Χριστόπουλος με εξαιρετική ενέργεια από αριστερά μπαίνει στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή γυρίζει στον Ξευγένη που με σουτ κάνει το 4 - 0.
45΄ Γκολ. Κόρνερ του Νάκου προς το Νούλα που σουτάρει από το ύψος της περιοχής, η μπάλα κοντράρει και φτάνει στον Καντάνη που με κοντινό πλασέ κάνει το 5 - 0.
47΄ Σέντρα του Ξευγένη από δεξιά ο Αντωνόπουλος με κοντινή κεφαλιά στέλνει τη μπάλα άουτ.
59΄ Γκολ. Σέντρα του Ξευγένη από δεξιά ο Νούλας προλαβαίνει την έξοδο του Κατερινόπουλου και με προβολή κάνει το 6 - 0.
67΄ Γκολ. Ο Αντωνόπουλος εκμεταλλεύεται το λάθος του Αριστόπουλου, μπαίνει στην περιοχή και γυρίζει στον Κόκκαλη που με διπλή προσπάθεια, αφού αρχικά δεν έπιασε καλά το σουτ, κάνει το 7 - 0.
69΄ Ο Αντωνόπουλος ανατρέπεται μέσα στην περιοχή και ο Γκιάφης υποδεικνύει το πέναλτι.
70΄ Γκολ. Ο Αντωνόπουλος εκτελεί το πέναλτι, ο Κατερινόπουλος διώχνει, όμως ο Νάκος πηγαίνει στην πορεία της μπάλας και τη γυρίζει στο Νούλα που σε κενή εστία τη στέλνει στα δίχτυα για το 8 - 0.
76΄ Μακρινό σουτ του Αντωνόπουλου φεύγει ελάχιστα άουτ.
79΄ Ο Νάκος από δεξιά μέσα στην περιοχή γυρίζει στον Κόκκαλη που προσποιείται και σουτάρει με τον Κατερινόπουλος να αποκρούει.
88΄ Γκολ. Αντεπίθεση για τη Φλόγα με τον Ξευγένη να πασάρει στον Κόκκαλη που σουτάρει από πλάγια δεξιά, ο Κατερινόπουλος διώχνει και η μπάλα φτάνει στο Νούλα που σουτάρει και παρά την προσπάθεια του Κατερινόπουλου, καταλήγει στα δίχτυα για το τελικό 9 - 0.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Χρήστος Βασιλείου): Φωτόπουλος (62΄ Καντάνης Δ.), Σαγάνης (46΄ Αγγελοκωστόπουλος), Αντωνόπουλος, Σωτηρόπουλος, Νούλας, Καντάνης Γ., Ξευγένης, Φραγκούλης (46΄ Λιούλιος), Κόκκαλης, Νάκος, Χριστόπουλος.

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Λεωνίδας Ζαχαράτος): Κατερινόπουλος, Καραλής (46΄ Μυγδάκης), Κοκοσούλας, Νταλαπέρας, Καρασάββας Γ. (46΄ Βλαχοδήμος), Αριστόπουλος, Οικονόμου (63΄ Τασούλης), Γαλανόπουλος, Ντόβρος, Μπιτσικώκος, Μυλωνάς Ι.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.