Τελευταια Νεα

4 Οκτ 2015

Πήρε το βαθμό στο 91΄ η Δάφνη Μεγάλης Χώρας... 1 - 1 με την ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου

Σε ένα δυνατό παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις η Δάφνη Μεγάλης Χώρας και η ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 1 - 1. Οι φιλοξενούμενοι προγήθηκαν στο 65΄ με το Μικρόπουλο, όμως στο 91΄ ο Κωνσταντάρας, που είχε περασει αλλαγή στο 70΄, ισοφάρισε για την ομάδα της Μεγάλης Χώρας.
Στο πρώτο ημίχρονο έγινε κυρίως παιχνίδι κέντρου με τις δυο ομάδες να έχουν από μία καλή ευκαιρία. Η ΑΕΚ στο 15΄ είχε την ευκαιρια με το Μικρόπουλο να κάνει όμορφη ενέργεια, όμως το σουτ που έκανε απέκρουσε ο Καρατζένης. Οι γηπεδούχοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία στο 25΄ όταν ο Καλογεράκης από κοντά σούταρε ψηλά άουτ. Στο 53΄ το σουτ του Μικρόπουλου πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 65΄ μετά από πάσα του Νικολόπουλου ο Μικρόπουλος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε στην απέναντι γωνία του Καρατζένη για το 0 - 1. Η Δάφνη στη συνέχεια πίεσε κυρίως όμως με γεμίσματα που έκοβε η άμυνα των "προσφύγων" και στο 81΄ τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα, καθώς ο Γιόγιος αποβλήθηκε με δευτερη κίτρινη κάρτα. Ομως στο 91΄ ο Κωνσταντάρας εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων και με κεφαλιά σε κενή εστία έκανε το 1 - 1. Στην τελευταία φάση του αγώνα στο 94΄ ο Αυγέρης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε στον Αντωνόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα με το βοηθό να υποδεικνύει το σκόρερ σε θέση οφσάιντ και τους ανθρώπους της ΑΕΚ να διαμαρτύρονται για την απόφαση αυτή.

ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ (Στέλιος Τσίτος): Καρατζένης, Μολώνης Δ., Κοτσώρης, Γιόγιος, Μολώνης Π., Μουλαρογιάννης (70΄ Κωνσταντάρας), Καλογεράκης, Πόνι (83΄ Μολώνης Γ.), Αλτζερίνης, Πονέ, Βασιλόπουλος (46΄ Τσακαρδάνος).

ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Απόστολος Μπαλτούμας): Μπαλάσκας, Καρδαράς, Ροδίτης, Χολιασμένος, Αντωνόπουλος, Κολοβάκης, Μικρόπουλος (89΄ Τασιολάμπρος), Μαντόγλου, Γεντέκης, Χριστογιάννης (73΄ Αυγέρης Χ.), Νικολόπουλος (68΄ Ευθυμίου). 
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.