Τελευταια Νεα

1 Σεπ 2015

WARRIORS: Δε μας επέτρεψαν την είσοδο στην Τρίπολη, συνέλευση το βράδυ της Παρασκευής

Με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα τους οι WARRIORS αναφέρουν πως δεν επετράπη στα μέλη του συνδέσμου η είσοδος στον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη και καλεί σε συνέλευση τα μέλη την Παρασκευή στις 9 το βράδυ στον κεντρικό σύνδεσμο. 

Αναλυτικά:

Καταρχήν ένα πολύ μεγάλο μπράβο στην ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΑ μας για τη νίκη μέσα στην τρίπολη! Δυστυχώς παρότι βρεθήκαμε οργανωμένα μετά από ένα ταξίδι πολλών ωρών στην Αρκαδία και με πολλά έξοδα στη δύσκολη εποχή που ζούμε δεν μας επετράπη με διαφορετικές προφάσεις και διαφορετικές  «δυσκολίες» η εισοδός μας στο γήπεδο… Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή..
 
Φτάνοντας έξω από το γήπεδο κατευθυνθήκαμε προς τη θύρα που είναι για τους φιλοξενούμενους την οποία βρήκαμε κλειστη.. Στη συνέχεια μας ενημέρωσαν οι μπάτσοι ότι θα μπούμε στην ίδια θύρα με τους γηπεδούχους αλλά έπρεπε να αποχωριστούμε τα όποια διακριτικά μας… Αφου δεχτήκαμε και αυτό μας παρέπεμψαν στα εκδοτήρια για ηλεκτρονικό εισιτήριο (Κοντονής rules άλλωστε) όπου η ουρά ενώ το ματς ξεκινούσε έφτανε τα 100 άτομα.. Αξίζει να σημειωθεί πως η ταχύτητα έκδοσης του ενός εισιτηρίου ήτανε στην καλύτερη 3 λεπτά… 
 
Βλέποντας ότι άκρη δε βγαίνει αναζητήσαμε τον υπεύθυνο ασφαλείας του αστέρα.. Μόλις ήρθε του προτείναμε τα πάντα.. Από το να ανοίξει ένα εκδοτήριο ακόμα μέχρι να προπληρώσουμε όλα τα εισιτήρια και να του δώσουμε και τις ταυτότητες όλες αρκεί να μας φέρει μια δεσμίδα εισιτήρια! Ότι και να προτείναμε γνώρισε τον εμπαιγμό και την αδιαφορία.. Δυστυχώς λοιπόν δεν μπορέσαμε να εισέλθουμε στο γήπεδο γυρνώντας μετά την έναρξη του 2ου ημιχρόνου στο Αγρίνιο.. Το ακόμη πιο τράγικο της υπόθεσης ήταν το ότι όταν φύγαμε με τα αυτοκίνητα από το γήπεδο, δυνάμεις των μπάτσων μας ακολουθούσαν μέχρι να βγούμε από τη πόλη διασφαλίζοντας έτσι πως δεν θα σταματήσουμε εντός της πόλης για να παρακολουθήσουμε τον αγώνα ούτε καν τηλεοπτικά! Σαν αποτέλεσμα όλων αυτών, κάναμε σχεδόν 600 χλμ, καταναλώσαμε τα αντίστοιχα λεφτά σε βενζίνες και τελικά ακούσαμε τον αγώνα από το ραδιόφωνο. Πάλι καλά που αποζημιωθήκαμε εν μέρει από το διπλό της ομάδας μέσα στο κολοκοτρωνίτσι…. 
 
ΕΜΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΤΟΥ!!
 
Υ.Γ: Τη Παρασκευή 04/09/15 στις 21.00 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί συνέλευση στο κεντρικό σύνδεσμο. Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.