Τελευταια Νεα

27 Σεπ 2015

Δεν χάρηκε κανείς


Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Αστέρας Αγρινίου και Αστέρας Καμαρούλας που ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.
Στο 13' ο Αστέρας Αγρινίου πήρε κεφάλι στο σκορ καθώς ο Πατσέας πέρασε άμυνα και τερματοφύλακα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 64' η Καμαρούλα έχασε πέναλτι που καταλογίστηκε σε χάερι του Τσιάκαλου. Ο Δανιάς εκτέλεσε το πέναλτι και ο Πεσλής απέκρουσε σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του κόρνερ ο Κωστακιώτης έκανε την κεφαλιά η μπάλα βρήκε στον Πίτλιγκερ και κατέληξε στα δίχτυα.
Στο 74' Σουτ του Ζαφείρη απέκρουσε ο Πεσλής. Στο 78' σε φάση διαρκείας οι αμυντικοί έδιωξαν πάνω στη γραμμή τα σουτ των Ντελή και Κωστακιώτη. Στο 85' σουτ του Ντελή απέκρουσε εντυπωσιακά ο Πεσλής.
Κορυφαίοι των γηπεδούχων οι Πεσλής, Τσιάκαλος και Ζαφείρης ακι από τους φιλοξενούμενους οι Αυγέρης, Μήτσος και Πιστιόλης Β.

Αστέρας Αγρινίου: Πεσλής, Ξανθόπουλος, Κωστάκης, Πίτλιγκερ, Τσιάκαλος, Παπαθανάσης, Σπυρόπουλος, Βασιλείου, Πατσέας (89' Σαμψώνας), Κοκώνης, Ζαφείρης
Αστέρας Καμαρούλας: Πελέκης, Αριστόπουλος, Πιστιόλης Τ., Μήτσος, Δανιάς, Πιστιόλης Β., Καρράς (38' Ζιάκας, 65' λ.τ. Καπρέτσος), Παναγιωτόπουλος, Λαϊνας (72' Ντελής), Κωστακιώτης
« PREV
NEXT »

2 σχόλια

  1. Ρε φιλε βλεπετε τι γραφετε? Σουτ του Ζαφειρη απεκρουσε ο Πεσλης??? Αυτογκολ πηγε να βαλει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.