Τελευταια Νεα

2 Αυγ 2015

Φιλική ήττα από την Κέρκυρα

Στο πρώτο του φιλικό μπροστά στον κόσμο του ο Παναιτωλικός ηττήθηκε από την Κέρκυρα με 1 - 0. Μέτρια εικόνα για την ομάδα του Λιονέλ Πόντες, που προσπάθησε να δημιουργήσει, όμως έχει σαφές πρόβλημα στη δημιουργία ευκαιριών και στην τελική φάση. Σκόρερ για την Κέρκυρα, που έδειξε ότι ακόμα και αυτή θέλει δουλειά, ήταν ο Καϊκούτ με κοντινό σουτ, σε μια φάση που ο Σιόντης έστειλε αρχικά τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο Μαρκόφσκι πάσαρε στο σκόρερ της αναμέτρησης.

Το φιλμ του αγώνα.

12΄ Σέντρα Ρομέρο από δεξιά κεφαλιά Βασιλείου έφυγε άουτ.
15΄ Σουτ του Κάπελ έξω από την περιοχή έφυγε άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Κουτζαβασίλη.
22΄ Μακρινό φάουλ του Σόλιτς από δεξιά ο Κυριακίδης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.
32΄ Κόρνερ Ρομέρο κεφαλιά Κούσα και ο Μάκος με τακουνάκι έστειλε τη μπάλα άουτ.
38΄ Μακρινό σουτ του Παπουτσογιαννόπουλου εύκολα στα χέρια του Κουτζαβασίλη.
38΄ Γκολ. Μακρινό σουτ του Σιόντη τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μαρκόφσκι στρώνει με κεφαλιά στον Καϊκούτ που από κοντά κάνει το 0 - 1.
61΄ Σουτ του Γκόμες περνάει άουτ.
62΄ Σουτ του Κουτρομάνου από πλάγια δεξιά απέκρουσε ο Κουτζαβασίλης.
64΄ Φάουλ του Κέβιν από αριστερά ο Λίτα πρόλαβε στην έξοδο τον Κουτζαβασίλη αλλά η κεφαλιά του έφυγε πάνω από το δοκάρι.
86΄ Δυνατό μακρινό σουτ του Μάκου έδιωξε ο Τριαντάφυλλος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Λιονέλ Πόντες): Κυριακίδης (46΄ Στεφανάκος), Κέβιν, Μύγας (46΄ Κουτρομάνος), Κούσας, Μαλεζάς (92΄ Ζαρκάδας), Μάκος, Ντιέγκο Μπεχαράνο (74΄ Μήλιος), Κάπελ, Ρομέρο (46΄ Βιγιαφάνιες), Παπουτσογιαννόπουλος (46΄ Μάρκος Πάουλο), Βασιλείου (29΄ Λίτα).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Σάκης Τσιώλης):
Κουτζαβασίλης (82΄ Τριαντάφυλλος), Ντιόγκο (17΄ Μακρίδης), Ντιμιτρόφσκι (67΄ Καραγιαννίδης), Βενέτης (67΄ Κώστας Μανωλάς), Γκόμες (67΄ Καρντόσο), Σιόντης (79΄ Βλάχος), Κρητικός (85΄ Μεντής), Βίλα (84΄ Κωτάτης), Σόλιτς (53΄ Ντουαλά), Καϊκούτ (71΄ Σταμάτης Μανωλάς), Μαρκόφσκι (77΄ Γεωργακόπουλος).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.