Τελευταια Νεα

3 Αυγ 2015

Νώντας Μακραδήμας: Ήταν εύκολη η απόφαση να πάω στην Α.Ε. Βάλτου

Για το επόμενο βήμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα μίλησε στο olatagoal.gr ο Νώντας Μακραδήμας. Ο έμπειρος αμυντικός αναφέρθηκε στην εύκολη απόφαση να συμφωνήσει με την Α.Ε. Βάλτου, για τις βλέψεις με την ομάδα σε ένα δύσκολο όμιλο, τη συνεργασία με το Θόδωρο Βαϊνά και για τους προηγούμενους σταθμούς της καριέρας του τον Κεραυνό Γαβαλούς και την Αναγέννηση Θέρμου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Νώντα μετά από δύο εξαιρετικές χρονιές με ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες επέλεξες να αγωνιστείς στην Α.Ε. Βάλτου. Πως πήρες την απόφαση αυτή;
Μπορώ να πω ότι ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση. Η Διοίκηση της ομάδας μαζί με το Θόδωρο Βαϊνά μου έδειξαν πόσο πολύ με θέλουν. Νομίζω ότι όταν βλέπεις ότι σου δείχνουν εμπιστοσύνη παίρνεις εύκολα μια απόφαση.

Τι κρατάς από τις στιγμές σε Κεραυνό Γαβαλούς, όπου αναδείχτηκες στην καλύτερη ενδεκάδα της Α΄ Κατηγορίας και σε Αναγέννηση Θέρμου όπου αναδειχτήκατε πρωταθλητές και κατέκτησε η ομάδα την άνοδο;
Είναι δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Ο Κεραυνός Γαβαλούς ήταν και θα είναι πάντα κομμάτι της ζωής μου, καθώς από την ομάδα αυτή αναδείχθηκα ποδοσφαιρικά. Όσον αφορά την Αναγέννηση Θέρμου νομίζω ότι είχαμε μια πολύ επιτυχημένη χρονιά, αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που κάναμε.

Ο Όμιλος όπου ανήκει η Α.Ε. Βάλτου έχει μέσα ομάδες που ενισχύθηκαν σημαντικά και φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολος. Ποια είναι η δική σου άποψη σε αυτό;

Συμφωνώ πως υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες και πάμε για ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Είμαστε κι εμείς πολύ καλή ομάδα. Έχουμε ενισχυθεί σημαντικά με πολύ καλούς και ποιοτικούς παίκτες και είμαστε κι εμείς ένας λόγος που φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολος ο Όμιλος.

Η Α.Ε. Βάλτου έχει παράγοντες που δείχνουν ότι έχουν αρκετή όρεξη να πετύχουν πράγματα. Ποια είναι η γνώμη σου για τους ανθρώπους με τους οποίους μίλησες και συμφώνησες για να συνεργαστείτε αλλά και για τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκες στο παρελθόν;
Είναι μια ομάδα ατόμων με πολύ όρεξη. Εδώ και δύο χρόνια κάνουν πάρα πολύ καλή δουλειά και έχουν στόχο η ομάδα του χωριού τους να ανέβει και να εδραιωθεί στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ. Όσο για τους ανθρώπους που συνεργάστηκα στο παρελθόν θεωρώ ότι από όλους έμαθα κάτι και τα κρατάω πάντα.

Πλέον δε θα έχεις προπονητή τον Τάκη Τσιάκαλο, αλλά το Θόδωρο Βαϊνά μαζί με έναν άνθρωπο που γνωρίζεις καλά το Νίκο το Μπούρδο. Θεωρείς ότι είναι εύκολο να προσαρμοστείς σε μια ομάδα έχοντας έναν άνθρωπο που ξέρεις πως λειτουργεί;
Με τον Τάκη Τσιάκαλο συνεργαστήκαμε πολύ καλά τα προηγούμενα χρόνια. Τώρα προπονητής μου είναι ο Θόδωρος Βαϊνάς που τον γνωρίζω και σαν παίκτη και σαν άνθρωπο και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε άψογη συνεργασία. Όσο για το Νίκο το Μπούρδο γνωριζόμαστε πολύ καλά. Θα δουλέψουμε και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Η προσαρμογή όπως και να έχει θα είναι εύκολη.

Θεωρείς ότι η Α.Ε. Βάλτου είναι φαβορί για άνοδο και ότι θα έχεις μια ακόμα επιτυχία στην καριέρα σου;
Θε έχουμε σίγουρα πρωταγωνιστικό ρόλο. Για φαβορί δε μπορούμε να μιλήσουμε ακόμα αν δεν ολοκληρωθούν τα ρόστερ των ομάδων. Και πάνω απ' όλα τα φαβορί φαίνονται στο γήπεδο. Εκεί πιστεύω ότι μπορούμε να το δείξουμε αυτό.

Ποιες είναι οι προσωπικές σου βλέψεις ενόψει της νέας χρονιάς;
Πάνω απ' όλα να είμαι υγιής. Από κει και πέρα θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχει η ομάδα μου το στόχο της.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.