Τελευταια Νεα

3 Αυγ 2015

Σταύρος Λαγός: Με τον Όμηρο δεν υπάρχει τέλος εποχής αλλά προσωρινό αντίο

Μετά την αποχώρησή του από τον Όμηρο Νεοχωρίου ο Σταύρος Λαγός μίλησε στο olatagoal.gr για τις στιγμές με την ομάδα, τα κριτήρια που θα επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και την επιθυμία του να αγωνιστεί σε Εθνική Κατηγορία. Ο έμπειρος μέσος ευχαρίστησε τον κόσμο και τους ανθρώπους της ομάδας, ευχήθηκε τα καλύτερα, ανέφερε ότι πάντα έδινε την ψυχή του για να βρεθεί ο Όμηρος ένα σκαλί ψηλότερα και τόνισε ότι με τον Όμηρο δεν υπάρχει τέλος εποχής αλλά προσωρινό αντίο.

Αναλυτικά:

Σταύρο τέλος εποχής με την αποχώρησή σου από τον Όμηρο. Ποια είναι τα συναισθήματά σου;

Με τη συγκεκριμένη ομάδα δεν υπάρχει τέλος εποχής αλλά προσωρινό αντίο. Ο Όμηρος είναι η ομάδα που γεννήθηκα ποδοσφαιρικά και πάντα έχει περίοπτη θέση στην καρδιά μου. Τα συναισθήματά μου για τον Όμηρο δε θα αλλάξουν ποτέ. Αποφάσισα να φύγω από την ομάδα, γιατί πιστεύω πως τη συγκεκριμένη στιγμή αυτό θα κάνει καλό και σε εμένα και στην ομάδα.

Ζήσατε έντονες στιγμές με μεγάλες χαρές και απογοητεύσεις. Τι σου μένει από την παρουσία σου στην ομάδα;
Από την παρουσια μου στην ομάδα κρατάω τις καλές στιγμές, γιατί δώσαμε χαρά στον υπέροχο κόσμο του Ομήρου. Αλλά και τις απογοητεύσεις που θα χρησιμεύσουν ως οδηγός για τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής μου πορείας.

Φεύγοντας τι θέλεις να πεις στον κόσμο του Ομήρου;
Θέλω να πω ότι ο κόσμος πρέπει να είναι σίγουρος ότι έδωσα την ψυχή μου για να ανεβάσω την ομάδα ένα σκαλί πιο πάνω στον ποδοσφαιρικό χάρτη και να τους διαβεβαιώσω ότι από την πλευρά μου πάντα θα υπάρχει η θέληση για επαναπατρισμό.

Έχεις βρει την επόμενη ομάδα σου ή είσαι κοντά σε κάποια συμφωνία;
Από το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς δέχομαι συνεχώς κρούσεις από συλλόγους για το ενδεχόμενο συνεργασίας. Όπως σας είχα ξαναπεί δε θα αρνηθώ ποτέ σε μια ομάδα να συζητήσει την πιθανότητα συνεργασίας μας. Από τις προτάσεις που έχω αυτή τη στιγμή έχω ξεχωρίσει δύο, οι οποίες συνάδουν με τις ποδοσφαιρικές μου φιλοδοξίες και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαι έτοιμος να απαντήσω θετικά σε μία από αυτές.

Ποιος είναι ο στόχος σου για την επόμενη χρονιά σε προσωπικό επίπεδο;
Ο στόχος μου δεν αφορά τόσο την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο όσο τη μεθεπόμενη. Θέλω να αγωνιστώ σε επαγγελματική κατηγορία και αυτό θα είναι το βασικό κριτήριο της επιλογής του συλλόγου που θα αγωνιστώ τη φετινή χρονιά. Να έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Κλείνοντας θέλεις να προσθέσεις κάτι;
Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα και τον κόσμο της για όλα όσα μου χάρισαν και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα για τον Όμηρο.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.