Τελευταια Νεα

3 Ιουλ 2015

Ευχαριστεί όσους συνεργάστηκε μαζί τους στον Απόλλωνα ο Πάνος Τούρκας

Με δήλωσή του ο Πάνος Τούρκας ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στον Απόλλωνα Δοκιμίου και εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Με αφορμή τη λήξη της συνεργασίας μου με τον Απόλλωνα Δοκιμίου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Διοίκησης που μου εμπιστεύθηκαν την τύχη αυτής της ιστορικής ομάδας καθώς και για την άψογη συνεργασία που είχαμε καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. 
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα από την αρχή μέχρι το τέλος της χρονιάς. Αυτούς τους μεγάλους πρωταγωνιστές αυτής της πορείας που είχαμε και στην οποία συμμετείχαν αφιλοκερδώς. Πραγματικά νιώθω υπερήφανος που συνεργάστηκα μαζί τους. 
Επίσης τον κόσμο του Απόλλωνα για την αγάπη και τη στήριξη που έδειξε στο πρόσωπό μου, αναγνωρίζοντας τις φιλότιμες προσπάθειες που έγιναν για να παραμείνει στην κατηγορία φέτος η ομάδα, κάνοντας μια καλή πορεία καθώς από καθαρά ατυχείς συγκυρίες, ενώ αξίζαμε, δεν κατακτήσαμε υψηλότερες θέσεις στο βαθμοογικό πίνακα. 
Βρήκα και αφήνω μόνο φίλους. 
Θέλω να ευχηθώ από καρδιάς στη Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο καλή επιτυχία στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, γιατί ο Απόλλων Δοκιμίου είναι ένα ιστορικό σωματείο και πρέπει να βρίσκεται ψηλά. 
Τέλος ευχαριστώ την οικογένειά μου για τη στήριξη και την κατανόηση που έδειξε κατά τη διάρκεια αυτής της μεγάλης προσπάθειας.

Με εκτίμηση 

Τούρκας Παναγιώτης 
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.