Τελευταια Νεα

4 Ιουν 2015

Συνάντηση του Δ.Σ. του Ιδομενέα με τον Αντιδήμαρχο Αμφιλοχίας για το θέμα του γηπέδου



Συνάντηση ανάμεσα στους ανθρώπους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδομενέα Εμπεσσού και τον Αντιδήμαρχο Αμφιλοχίας Βασίλειο Γάκη, που είναι υπεύθυνος για τα έργα υποδομής, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι. Θέμα της συνάντησης, η οποία κράτησε πάνω από μια ώρα, ήταν η εξυγίανση του γηπέδου του Εμπεσσού και συζητήθηκαν όλες οι παράμετροι ώστε να αλλάξει η εικόνα του γηπέδου.
Στη συνάντηση πήραν μέρος ο πρόεδρος του Ιδομενέα Θωμάς Μουρκοκώστας, ο Αντιπρόεδρος Παύλος Δημοβασίλης, ο ταμίας Παναγιώτης Παππάς, ο έφορος Κωνσταντίνος Δημοβασίλης, το μέλος του Δ.Σ. Βασίλειος Παππάς, ο προπονητής της ομάδας Μπάμπης Κολύδας, παίκτες του Ιδομενέα και κάτοικοι του Εμπεσσού.
Ο πρόεδρος της ομάδας ανέφερε στον κύριο Γάκη ότι υπάρχει η διάθεση και από το διοικητικό συμβούλιο αλλά και από τους παίκτες και τους χωριανούς και για προσωπική εργασία όπου αυτό είναι δυνατόν. Οι Παύλος Δημοβασίλης και Βασίλειος Παππάς, λόγω και της ενασχόλησής τους στον τομέα των τεχνικών έργων, έθεσαν τα τεχνικά ζητήματα στον Αντιδήμαρχο τονίζοντας κυρίως το θέμα της καλή υποδομής και της αποστράγγισης των υδάτων από τον αγωνιστικό χώρο.
Ακόμη έγινε επίσκεψη στο χώρο πλησίον της εκκλησίας όπου υπάρχει διαθέσιμος χώρος για την κατασκευή γηπέδου.
Οι επόμενες ενέργειες που θα γίνουν από το Διοικητικό Συμβούλιο είναι η συνάντηση, την επόμενη εβδομάδα με το Δήμαρχο Αμφιλοχίας Απόστολο Κοιμήση, ώστε να ενημερωθεί για το θέμα.
Υπεύθυνοι για την ολοκλήρωση της διαδικασίας που αφορά το γήπεδο είναι οι Θωμάς Μουρκοκώστας (πρόεδρος), Κωνσταντίνος Δημοβασίλης (έφορος) και για τα τεχνικά ζητήματα οι Παύλος Δημοβασίλης (αντιπρόεδρος) και Βασίλειος Παππάς (μέλος).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.