Τελευταια Νεα

9 Ιουν 2015

Νέος προπονητής ο Λιονέλ Πόντες

Το φλερτ είχε αίσιο τέλος και ο... γάμος έγινε! Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Λιονέλ Πόντες, κίνηση με την οποία στο Αγρίνιο βάζουν τον πήχη ακόμη πιο ψηλά!

Από την στιγμή που αποχώρησε από τον Αγρινιώτικο σύλλογο ο Μάκης Χάβος, το έργο της διοίκησης για τον αντικαταστάτη του ήταν δύσκολο αφού έπρεπε να βρει εκείνον τον προπονητή που θα πήγαινε τον σύλλογο ακόμη πιο ψηλά. Άλλωστε ήδη η περσινή σεζόν χαρακτηρίστηκε η πλέον πετυχημένη στην 89χρονη ιστορία του Παναιτωλικού. Εξ αρχής στο Αγρίνιο... ψάχθηκαν πορτογαλικά και μετά από έρευνα κατέληξαν στον Λιονέλ Πόντελ. Με θητεία ως πρώτος προπονητής σε Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μαρίτιμο και μια 4ετία ως βοηθός προπονητή στην εθνική Πορτογαλίας, ο 42χρονος τεχνικός ανακοινώθηκε ως αυτός που αναλαμβάνει τα ηνία των «κυανοκίτρινων».

Ο Πόντες βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Αγρίνιο συζήτησε με τον Φώτη Κωστούλα και τον Μάκη Μπελεβώνη για την φιλοσοφία της ομάδας, ανέπτυξε το δικό του πλάνο που άρεσε στους Αγρινιώτες και το... deal έγινε! Ενδεικτικό μάλιστα του πόσο σημαντική θεωρούν στον Παναιτωλικό την συνεργασία με τον Πορτογάλο είναι ότι δεν θα έρθει μόνος στην Ελλάδα, αλλά μαζί με ένα τιμ συνεργατών του, όπου υπάρχει μέχρι κι αναλυτής αγώνων!

Ανάμεσα τους ξεχωρίζει το όνομα του Αλέξανδρου Μανιάτογλου, που μεταξύ άλλων θα έχει και χρέη μεταφραστή. Γνωστός κι από την θητεία του δίπλα στον Φερνάντο Σάντος στην εθνική ομάδα και τον ΠΑΟΚ, ενώ ήταν και συνεργάτης του Πεσέιρο στον Παναθηναϊκό!

Η ανακοίνωση για τον νέο προπονητή έχει ως εξής:

"Ο Παναιτωλικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Λιονέλ Πόντες, ο οποίος αναλαμβάνει από σήμερα την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει εργαστεί ως βοηθός στην Σπόρτιγκ και στην Εθνική Πορτογαλίας. Την τελευταία σεζόν ήταν προπονητής της Μαρίτιμο.

Συνεργάτες του Λιονέλ Πόντες θα είναι:

Βοηθός Προπονητή: Πέδρο Ιλάρκο
Βοηθός Προπονητή – μεταφραστής: Αλέξανδρος Μανιάτογλου
Γυμναστής: Ζε Πέδρο
Προπονητής τερματοφυλάκων: Κώστας Νικολαΐδης
Αναλυτής αγώνων: Ντάνιελ Γκονσάλβες
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.