Τελευταια Νεα

19 Ιουν 2015

Στάση αναμονής στα διοικητικά του ΠΑΟΚ Καλυβίων

Άλλη μια "άκαρπη" συνάντηση, όσων αφορά τις διοικητικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ Καλυβίων, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στα γραφεία το συλλόγου με την συμμετοχή της τωρινής διοίκησης και παραγόντων που μετέχουν στις προσπάθειες για εξεύρεση νέων προσώπων που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την ομάδα.

Για μια ακόμη μια φορά δεν κατατέθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις για μεμονωμένα πρόσωπα ή για ομάδα ατόμων που να έχουν εκφράσει την επιθυμία να δραστηριοποιηθούν ενεργά στα διοικητικά του ιστορικού σωματείου.

Πάντως οι διερευνητικές επαφές του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας, Γρηγόρη Τσελεπή συνεχίζονται τις τελευταίες ημέρες με διάφορα άτομα, και ήδη έχει μιλήσει για τις πιθανότητες να εμπλακούν στα διοικητικά της ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι παράγοντες έθεσαν στο τραπέζι και την έσχατη λύση του Πρωτοδικείου, κάτι όμως που απορρίφθηκε ως απαράδεκτο από την πλειοψηφία των συμμετεχόντων.

Τι μέλλει γενέσθαι, ουδείς γνωρίζει μέχρι στιγμής για τις εξελίξεις στα διοικητικά του ΠΑΟΚ, και οι παρατάσεις στην λήψη οριστικών αποφάσεων δίνουν και παίρνουν.

Και αυτό γιατί, αποφασίστηκε μια νέα σειρά επαφών με διάφορα πρόσωπα που έχουν δείξει διάθεση να ασχοληθούν, αλλά όλα τα θέματα θα πρέπει να επισπευθούν και κάποια στιγμή να καταλήξουν κάπου.

Υπομονή λοιπόν λίγες ημέρες ακόμη για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ Καλυβίων, αφού οι όποιες εξελίξεις στα διοικητικά πιστεύουμε ότι θα κορυφωθούν μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας και αναμένεται να οριστικοποιηθούν, ελπίζουμε με αίσιο αποτελέσμα...
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.