Τελευταια Νεα

14 Ιουν 2015

Ψάχνοντας το «μπαμ» ο Ναυπακτιακός και στο φόντο οι επενδυτές


Ο Ναυπακτιακός μπορεί να έκλεισε μια χρονιά χωρίς να έχει πετύχει του στόχους του , όμως η διοίκηση της ομάδας ξεκίνησε από νωρίς να αναζητά παίκτες που θα  κλείσουν τα κενά που θα αφήσουν οι Βρουσάι και Θεοχάρης ο πρώτος προβάρει τα ερυθρόλευκα και ο δεύτερος ντύνεται στα χακί.
Οι Παίκτες αυτοί σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε θα είναι από το πάνω ράφι  και όσο και αν αυτό δεν επιβεβαιώνεται από την διοίκηση της ομάδας ,σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις -συναντήσεις που θα λύσουν το γρίφο και πιθανόν μέσα στο επόμενο δεκαήμερο να έχουμε και ανακοινώσεις.
Επενδυτές και φούμαρα;;;
Ποιος δεν θα ήθελε να έχει ένα άνθρωπο που θα έχει την δύναμη και το χρήμα να μπορεί να αγοράσει παίκτες που θα έφερναν εύκολα την πολυπόθητη άνοδο που ψάχνει η ομάδα τα τελευταία χρόνια.
Είναι όμως η εύκολη λύση η σωστή λύση;
Τον τελευταίο καιρό ακούσαμε πολλά και διάφορα για Αυστραλούς και Αμερικάνους , όμως τι ισχύει; 
Αυτό που ισχύει είναι πως αν κάποιος είχε ενδιαφερθεί πραγματικά να αναλάβει ή να πλαισιώσει το Δ.Σ. δεν νομίζω να του έκλεινε κανείς την πόρτα όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ.
Η  λύση δεν είναι τα λεφτά και ο επενδυτής, η λύση βρίσκεται στην οργάνωση που αναμφισβήτητα  υπάρχει αλλά και στην δημιουργία ακαδημιών που αποτελούν και προσωπική δέσμευση του προέδρου Ντίνου Τσουκαλά. Ο κόσμος έδειξε ότι παρότι όλα αυτά τα χρόνια που η ομάδα   «ταλαιπωρείται» παίζοντας σε κατηγορία που δεν αρμόζει στην ιστορία της ,την στηρίζει και γέμιζε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια το Παπαχαραλάμπειο.
Αυτός ο κόσμος που βρίσκεται κοντά στην ομάδα   δεν έχει ανάγκη να δει φωτοβολίδες να σκάνε στον αέρα έχει ανάγκη να νιώσει υπερήφανος για την  ομάδα της πόλης του να την δει να γεννιέται από τις στάχτες της ξεπερνώντας όπως πέρσι τέτοια εποχή τα σοβαρά διοικητικά προβλήματα που είχε και τώρα  ένα χρόνο μετά να είναι έτοιμη και να σχεδιάζει τα πλάνα της για τη  νέα σεζόν.Να  συνεχίσει να έχει τα δικά της παιδιά που θα ξεκινούν από την Ναύπακτο και θα ακολουθούν το δρόμο που χάραξαν Κονίδας ( Αστέρα Τρίπολης), Μυτιλήνης ( Παναιτωλικός), Βρουσάι(που προβάρει τα ερυθρόλευκα) , Ανδριτσόπουλος ( παλαιότερα Παναιτωλικός)κ.α..
Αυτό είναι το μέλλον. 
Β.Δ. 
http://www.nafpaktianews.gr/

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.