Τελευταια Νεα

18 Ιουν 2015

Αποχωρεί από την Παναιτωλοακαρνανική Κίνηση ο Σταμάτης Γιαννιώτης

Στην τελευταία ανακοίνωση της Παναιτωλοακαρνανικής Κίνησης Αναγέννησης Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου δεν υπήρχε μέσα το όνομα του Σταμάτη Γιαννιώτη. Ο πρώην πρόεδρος του Τρίκαρδου Κατοχής δεν ανήκει στην Κίνηση και αυτό έγινε γνωστό με ανακοίνωσή του. Σε αυτή αναφέρονται οι λόγοι της αποχώρησής του και ξεκαθαρίζεται πως δε σημαίνει πως αποχωρεί και από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ

Με την παρούσα ανακοίνωση θέλω να γνωστοποιήσω την αποχώρησή μου από την «ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ».
Οι λόγοι της αποχώρησης έχουν να κάνουν με τις ενέργειες της Κίνησης κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς όπου, όπως είχα τονίσει σε συνέντευξη που έδωσα, τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΝΑ αποτέλεσαν παρωδία.
Θεωρώ ότι ενώ υπήρχε συνολικά ένα κακό προϊόν, αυτό δεν αναδείχθηκε από την Παναιτωλοακαρνανική Κίνηση που έδειξε μεγάλη αδράνεια και άφησε να συνεχιστεί η κατάσταση αυτή όλη τη χρονιά.
Φυσικά δε μπορώ να μην ευχαριστήσω τους κ.κ. Δημήτριο Ντάουλα και Νικόλαο Χολέβα για την τιμή που μου έκαναν τον περασμένο Ιούλιο, συμπεριλαμβάνοντάς με στο ψηφοδέλτιο της Κίνησης για τις εκλογές της ΕΠΣΝΑ.
Η αποχώρησή μου αυτή φυσικά δε σηματοδοτεί την αποχώρησή μου από το ποδόσφαιρο. Η αγάπη μου για το άθλημα και η ενασχόλησή μου θα συνεχιστεί.
Αυτό όμως που θέλω είναι ένα παιχνίδι καθαρό και ένα «προϊόν» που να προσελκύει το φίλαθλο κόσμο και δεν τον απομακρύνει από τα γήπεδα.
Σε αυτή την κατεύθυνση θα κινούμαι πάντα και ήδη τους προβληματισμούς αυτούς τους έχω συζητήσει με προέδρους ομάδων του τοπικού μας ποδοσφαίρου. Οι θέσεις μου είναι πάντα σταθερές και θα είμαι μπροστάρης ή συμμέτοχος σε μία κίνηση προέδρων που θα έχει στόχο τη συνολική αναβάθμιση του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

Με τιμή

Σταμάτης Γιαννιώτης   
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.