Τελευταια Νεα

26 Ιουν 2015

AHEPA CUP Beach volleyball tournament στη Ναύπακτο


Με την κυκλοφορία της αφίσας της διοργάνωσης ανακοινώνεται με τον πλέον επίσημο τρόπο μια σημαντική αθλητική συνάντηση για τη Ναύπακτο το καλοκαίρι του 2015. Το νεοσύστατο τμήμα ΑΧΕΠΑ Ναυπάκτου, διοργανώνει το “AHEPA CUP 2015 Beach volleyball tournament”, ένα τουρνουά που έχει ως στόχο να αποτελέσει αφενός μεν ετήσιο σημείο συνάντησης για τους ΑΧΕΠΑΝΣ της Ελλάδος και του εξωτερικού, αλλά και προστιθέμενη αξία για τη Ναύπακτο ως καλοκαιρινό αθλητικό προορισμό με το βασιλιά των θερινών σπορ, το beach volley. Αν και τέτοιου είδους αθλητικές διοργανώσεις για την ΑΧΕΠΑ είναι συνηθισμένες στις Η.Π.Α., το εν λόγω αποτελεί το πρώτο αθλητικό event ΑΧΕΠΑ για την περιφέρεια Ελλάδος και έχει επισήμωςανακοινωθεί στην κεντρική της ιστοσελίδα 
Αξίζει να σημειωθεί πως συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, ο Δήμος Ναυπάκτίας και ο αθλητικός σύλλογος Ομόνοια Ναυπάκτου

Το τουρνουά έχει προγραμματιστεί για τις 24-26 Ιουλίου, στα γήπεδα του αλσυλλίου στο Γρίμποβο και αφορά ομάδες 2 ατόμων που αποτελούνται υποχρεωτικά από αγόρι και κορίτσι (μικτό). Η διοργάνωση είναι ανοιχτή σε κάθε ηλικία και αθλητικό επίπεδο, σε μέλη AHEPA ή μη, ενώ θα υπάρχουν και δώρα για τους νικητές. Πληροφορίες σχετικά μπορεί κανείς να αναζητήσει στο ahepacup.blogspot.gr .

Ήδη το εντυπωσιακό διαφημιστικό τρέιλερ της διοργάνωσης έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο (https://vimeo.com/124902986), αναμένονται συμμετοχές από όλη την Ελλάδα ενώ υπάρχουν και συμμετοχές από το εξωτερικό (Η.Π.Α.).

Το παρών στην Ναύπακτο τις μέρες του τουρνουά θα δώσουν ο κυβερνήτης ΑΧΕΠΑ Ελλάδος κ. Πλοκαμάκης, ο κυβερνήτης ΑΧΕΠΑ Ευρώπης κ. Νίκος Παπαδόπουλος και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της ΑΧΕΠΑ Ελλάδος. Μάλιστα το πρωί των τελικών έχει προγραμματισθεί σύγκληση του Δ.Σ της ΑΧΕΠΑ Ελλάδος στη Ναύπακτο, σε μια συνεδρίαση που προσδίδει αίγλη και βαρύτητα στο event.


Ραντεβού στα γήπεδα από την AΧΕΠΑ!!
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.