Τελευταια Νεα

3 Ιουν 2015

Το 4ο τουρνουά "3Χ3 Agrinio Streetball". Οι δηλώσεις συμμετοχής

Δηλώστε συμμετοχή στο 4ο τουρνουά “3Χ3 Agrinio Streetball ” που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου 2015 , στο Αγρίνιο στο Δημοτικό πάρκιnγκ (παλιά σφαγεία) στην οδό Καλλέργη και Πραξιτέλους.
Οι αγώνες θα γίνουν σε ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα τύπου FIBA 3×3 , με μπασκέτες ολυμπιακού τύπου , επίσημα χρονόμετρα και χρονόμετρα επιθέσεων , φωτεινούς πίνακες , video wall , διαιτητές και οι αγώνες θα μεταδοθούν σε live streaming.   
Οι ομάδες που λαμβάνουν μέρος στο τουρνουά χωρίζονται σε κατηγορίες αναλόγως με την ηλικία του μεγαλύτερου σε ηλικία παίκτη που αγωνίζεται στην ομάδα.
Η ηλικία προσδιορίζεται αποκλειστικά από το έτος γέννησης των διαγωνιζομένων, χωρίς να παίζει ρόλο ο μήνας τον οποίον γεννήθηκαν. Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να διαμορφώσουν τις κατηγορίες ανάλογα με τις συμμετοχές και τη δυναμικότητα.
Οι κατηγορίες θα διαμορφωθούν ανάλογα με τις συμμετοχές. Ο προγραμματισμός του τουρνουά προβλέπει τις εξής κατηγορίες:
Ανδρών 
U18  //  17-18 ετών 
U16  //  15-16 ετών 
U14  //  13-14 ετών 
U12  //  10-12 ετών

*Οι κατηγορίες γυναικών και κορασίδων θα διαμορφωθούν ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών.

Το κόστος συμμετοχής είναι:
  • Άνδρες : 40€ η ομάδα (10€/παίχτη)
  • U18 ,U16, U14 , U12 : 20€ η ομάδα (5€/παίχτη)
Η κάθε ομάδα θα παίξει τουλάχιστον 3 αγώνες. Θα γίνει ενημέρωση για το τρόπο καταβολής των χρημάτων. 

Για να συμμετέχει μια ομάδα θα πρέπει να δηλώσετε το όνομα της ομάδας σας και 4 παίκτες , 3 που θα αγωνίζονται και ένας αναπληρωματικός. Υποχρεωτικά χρειάζονται 3 παίκτες και ο αναπληρωματικός είναι προαιρετικός. Σε περίπτωση που δηλωθούν 3 παίκτες και υπάρξει τραυματισμός ή αδυναμίας συμμετοχής του ενός στον αγώνα η ομάδα θα αγωνιστεί με 2 παίκτες εφόσον δεν έχει δηλωθεί αναπληρωματικός.

Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά μέσα από τη φόρμα στον παρακάτω σύνδεσμο μέχρι τις Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015 στις 22:00. 

https://docs.google.com/forms/d/1zdlRtVz_jjdl0DUas6jk0CsK3LVPbHuQqAs8dhCqLqE/viewform?embedded=true
 
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.