Τελευταια Νεα

9 Μαΐ 2015

Κωνσταντίνος Μαραγιάννης: Ο πρόεδρος της Αναγέννησης Θέρμου μιλάει στο olatagoal.gr


Ο Πρόεδρος της πρωταθλήτριας του 1ου ομίλου της Β' Κατηγορίας Αναγέννησης Θέρμου, Κωνσταντίνος Μαραγιάννης μίλησε αποκλειστικά στο οlatagol.gr για τη φετινή πορεία της ομάδας, για τη δεύτερη συνεχόμενη άνοδο, για το στόχο της επόμενης περιόδου, για τα όσα λέγονται για τη συγχώνευση με την άλλη ομάδα του Θέρμου, το Νέο Θέρμιο Απόλλωνα αλλά και τον αν θα μείνει ο προπονητής Τάκης Τσιάκαλος.

Αναλυτικά:

Για τη φετινή πορεία της Αναγέννησης Θέρμου.

Για να έρθει η επιτυχία αυτή έπρεπε να συντελέσουν πολλοί παράγοντες. Από το ξεκίνημα έγινε καλός προγραμματισμός, δεν υπήρχαν εσωτερικά προβλήματα, ήμασταν ενωμένοι και φτάσαμε στο στόχο μας.

Για τη δεύτερη συνεχόμενη άνοδο.
Δεν ήταν εύκολο. Χρειάστηκε πολύ δουλειά από όλους. Διοικητικό Συμβούλιο, προπονητές και παίκτες δούλεψαν πάρα πολύ. Είχαμε καλές σχέσεις με την ΕΠΣΝΑ, τους διαιτητές αλλά και με τους αντιπάλους

Για το στόχο της επόμενης χρονιάς.
Η επόμενη χρονιά θα είναι δύσκολη καθώς στην Α' κατηγορία υπάρχουν ιστορικές ομάδες με μεγάλη εμπειρία που αγωνίζονται χρόνια στην κατηγορία. Ο πρώτος στόχος είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία όσο πιο γρήγορα μπορούμε. 

Για το αν θα υπάρξει συγχώνευση με το Νέο Θέρμιο Απόλλωνα.
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Μελλοντικά θα δούμε.

Για τον αν θα παραμείνει και τη νέα χρονιά προπονητής ο Τάκης Τσιάκαλος αλλά και τι θα αλλάξει στο ρόστερ.
Ακόμη είναι νωρίς να κάνουμε τέτοιες συζητήσεις. Ολα θα ξεκαθαρίσουν μετά τη Γενική Συνέλευση. Σίγουρα επιθυμία μας είναι και τη νέα χρονιά να έχουμε τον ίδιο προπονητή. Όσον αφορά τους παίκτες αυτό θα ξεκαθαρίσει μετά τη συμφωνία με τον προπονητή ο οποίος θα κάνει τις εισηγήσεις του.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.