Τελευταια Νεα

12 Μαΐ 2015

Πηνελόπη Ράμμου: Με μια λέξη Ομόνοιααααααα!!!


Στο olatagoal.gr μίλησε η παίκτρια της ομάδας volley της Ομόνοιας Ναυπάκτου, Πηνελόπη Ράμμου.
Η κεντρική παίκτρια της Ομόνοιας, που φέτος κέρδισε την άνοδο στη Β' Εθνική κατηγορία, μίλησε για τις δυσκολίες της χρονιάς που πέρασε, για το τι οδήγησε στην άνοδο, για τους στόχους της νέας περιόδου στη Β' Εθνική, για τους προσωπικούς της στόχους αλλά και για το επίπεδο του αθλήματος στο νομό μας.

Αναλυτικά:

Τι πιστεύεις ότι οδήγησε στην άνοδο στη Β' Εθνική?
Να κάποιες λέξεις και φράσεις που μου έρχονται στο μυαλό..
Προπονήσεις, κόπος ,επιμονή, υπομονή, οικογενειακό κλίμα, πείσμα, αγάπη για το άθλημα....δηλαδή με μια λέξη Ομόνοιαααααααα!!! Η δουλειά που έγινε και φέτος απο τον προπονητή μας ,Μητρόπουλο Γιώργο, ήταν εξαιρετική!!! Τερματίσαμε την Α φάση του πρωταθλήματος, πρώτες και αήττητες και συνεχίσαμε στα play off's με το αποτέλεσμα που ήδη γνωρίζετε. Εκείνος κράτησε τις ισορροπίες ενώ παράλληλα μας εμψύχωνε διότι πίστευε πολύ στις δυνατότητες που είχαμε συνολικά ως ομάδα. Να προσθέσω πως , εκτός απο αγωνιστικά, μας ''προπόνησε'' και ατομικά !! Την καθε μία απο εμάς στο ''πρόβλημά'' της.. Δεν επέβαλλε σε καμία απο εμάς τον σεβασμό απο τη θέση του προπονητή...Τον κέρδισε με το ''σπαθί'' του...!!! Τον ευχαριστούμε θερμά!

Ποιές ήταν οι δυσκολίες της χρονιάς
Οι δυσκολίες ήταν πολλές αλλά δόξα να έχει ο Κύριος, τα καταφέραμε! Η σημαντικότερη ήταν η εξεύρεση χορηγών που όπως και εσείς πολύ καλά γνωρίζετε, αποτελεί την κινητήρια δύναμη κάθε συλλόγου. Αρκετοί επαγγελματίες της πόλης μας ανταποκρίθηκαν στην έκκληση μας για οικονομική ενίσχυση και τους ευχαριστούμε θερμά! Τα έξοδα που έχει μια ομάδα είναι πάρα πολλά και εύχομαι από Σεπτέμβριο να γίνουν ακόμα περισσότεροι εκείνοι οι οποίοι θα στηρίξουν την προσπάθειά μας στη Β εθνική κατηγορία.
Μια ακόμη δυσκολία ήταν και οι τραυματισμοί.. Η κακοτυχία ξεκίνησε με το δικό μου κάταγμα, ύστερα ακολούθησε το κάταγμα της βασικής μας πασαδόρου, Παναγιώτας Κατσούδα και τρίτωσε με το κάταγμα της διαγωνίου μας Χρύσας Θεοφάνη, η οποία έκανε και χειρουργείο για να αποκαταστήσει το δάκτυλό της.
Εκτός απο τα παραπάνω ''πονοκέφαλο'' για την ομάδα μας αποτέλεσε το γεγονός πως η φυσική μας έδρα ήταν διαθέσιμη τέλη Δεκεμβρίου λόγω των εργασιών τοποθέτησης του παρκέ! Έως τότε χρησιμοποιούσαμε το γήπεδο του Αντιρρίου.
Επίσης αντιμετωπίσαμε μεγάλο πρόβλημα με την πολύτιμη και έμπειρη επιθετικό μας, Ζένια Τσβετκόβα, η οποία δεν μπόρεσε να συμμετέχει στα play off λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Την ευχαριστούμε πολύ για τη βοήθεια που πρόσφερε όλη τη χρονιά στην ομάδα μας!! Όταν έφυγε η Ζένια μας, επέστρεψε στην ομάδα μια απο τις αγαπημένες μου συμπαίκτριες, η Μαριάννα Πατακοπούλου, η οποία μόλις είχε σαραντίσει απο την γέννηση της κορούλας της! Με υπερβάλλοντα ζήλο και αγάπη για την ομάδα και για όλες εμάς, κάλυψε επάξια το κενό της Ζένιας παρόλο που δεν είχε κάνει πολλές προπονήσεις.Την ευχαριστούμε πολύ.

Ποιοί οι στόχοι της νέας περιόδου;
Εμείς ακόμα πανηγυρίζουμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδό μας..χαχαχαχαχα .Δέν έχουν τεθεί επί τάπητος ακόμη αλλά πιστεύω πως θα είναι οι καλές αγωνιστικές εμφανίσεις,η παραμονή μας στην Β εθνική κατηγορία και γιατί όχι η πιθανή άνοδό μας στην Α2...

Ποιοί ήταν δίπλα στην ομάδα τη φετινή χρονιά;
Πρώτος απ'όλους και ήρωας ,ο προπονητής μας Μητρόπουλος Γιώργος!! Ο άνθρωπος αυτός χρειάστηκε πολλές φορές, εκτός απο προπονητής ,να γίνει φίλος μας, πατέρας (για τις μικρές μας) και ψυχαναλυτής ....χαχαχαχα δύσκολο να διαχειριστεί κανείς τόσες γυναίκες..!!
Το δεύτερο πρόσωπο είναι η ''κολώνα'' του Φ.Ο.Ν ΟΜΟΝΟΙΑ, ο Τσακανίκας Ντίνος. Πιστέυω πως χωρίς τον Ντίνο τα πράγματα θα ήταν ''σκούρα''..!! Το βάρος που σηκώνει στους ώμους του είναι μεγάλο και προσωπική μου επιθυμία είναι να βρεθούν κι άλλα άτομα να ασχοληθούν με την ομάδα ,ώστε το ''βάρος'' να μοιράζεται.Τον ευχαριστούμε απο καρδιάς!!
Και φυσικά οι χορηγοί μας , των οποίων οι επαγγελματικές κάρτες είναι δημοσιευμένες στην ιστοσελίδα της Ομόνοιας , στη σελίδα μας στο facebook καθώς και στο instagram #omonoianafpaktou_volley. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς καθώς και σε ''ανώνυμους'' χορηγούς που μας βοήθησαν , με προθυμία ,οικονομικά για τις μακρινές μετακινήσεις μας στη διάρκεια των play off's στην Ακράτα και στην Καλαμάτα.


Ποιό είναι το επίπεδο του Βόλει στο νομό μας:
Το επίπεδο του βόλλευ στο νομό μας ,δεν είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένο καθώς είναι λίγοι οι άνθρωποι που ασχολούνται με το άθλημά μας.Η μόνη ομάδα ,εκτός απο τη δική μας που ασχολείται περισσότερο ενεργά είναι η Γ.Ε.Μ .Κατά καιρούς γίνονται προσπάθειες και απο άλλα σωματεία αλλά είναι ελάχιστες οι ομάδες της Αιτωλοακαρνανίας που έχουν διάρκεια στο χώρο και αυτό δημιουργεί δυσκολίες στη λειτουργία του αθλήματος.Για το λόγο αυτό ο Φ.Ο.Ν ΟΜΟΝΟΙΑ αποφάσισε να συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα της Ε.Σ.ΠΕ.Π που είναι μια δύσκολη περιφέρεια με ομάδες απο Πάτρα,Πύργο,Καλαμάτα,Αρκαδία και Κορινθία . Οι ομάδες αυτές έχουν μεγάλη παράδοση στο άθλημα ,κάτι που κάνει ακόμα μεγαλύτερη την επιτυχία μας όταν μπορούμε να ξεχωρίζουμε ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες

Πόσα χρόνια ασχολείσαι με το βόλεϊ;
Η ενασχόλησή μου με το άθλημα ξεκίνησε απο τις πρώτες τάξεις του γυμνασίου!! Έτσι πήρα την απόφαση να εγγραφώ στην ΟΜΟΝΟΙΑ , να προπονούμαι και να αποκτήσω δελτίο αθλήτριας στην ομάδα αυτή .Το κλίμα ήταν και τότε υπέροχο!! Είχαμε ως προπονητή έναν εξαιρετικό άνθρωπο,τον κύριο Γιάννη Ζήκο, ο οποίος πάντα με καλή διάθεση και επιμονή μας έκανε να αγαπήσουμε το βολλευ ακόμα πιο πολύ!
Συνέχισα να ασχολούμαι έως τις πρώτες τάξεις του Λυκείου,ύστερα το εγκατέλειψα για δώδεκα χρόνια περίπου και έκανα το ''come back'' που λέμε ,το 2010!! Η επιστροφή μου στα γήπεδα ήρθε σε μια δύσκολη φάση της ζωής μου και με βοήθησε σημαντικά στο να ανακάμψω.

Ποιοί είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;
Δεν θα μπορούσα να έχω προσωπικό στόχο σε ένα ομαδικό άθλημα.Σκέφτομαι ομαδικά πάντα και θα ήθελα η νέα σεζόν να μας πάει καλά!! Το μόνο που μπορώ να πώ για εμένα είναι να είμαι γερή και να βοηθήσω με όποιο τρόπο μπορώ την ομάδα μου,εντός και εκτός σάλας.

Πηνελόπη σε ευχαριστούμε και ευχόμαστε στην ομάδα σου και σε εσένα προσωπικά να πετύχετε τους στόχους σας.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.