Τελευταια Νεα

13 Μαΐ 2015

Νίκη σήμερα… αφεντικό την Κυριακή



Η Α.Ε. Μεσολογγίου έκανε, έστω και δύσκολα, αυτό που έπρεπε κερδίζοντας με 3 – 2 τον Απόλλωνα Ευπαλίου, πέτυχε την πρώτη της νίκη στα μπαράζ ανόδου της Γ΄ Εθνικής και πλέον σκέφτεται τον αγώνα της Κυριακής με τον Αχέροντα Καναλακίου, όπου με νίκη ανεβαίνει στην κορυφή του 8ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Πρωταθλητριών των Ενώσεων. Η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της, όμως αγχώθηκε αρκετά, ενώ έκανε και αρκετά λάθη στην άμυνα. Τελικά με δύο τέρματα του Γκάτση και ένα του Δερβίση έφτασε στη νίκη που την έφερε στους 4 βαθμούς. Στο 14ο λεπτό ο Γιώργος Αθανασόπουλος των φιλοξενούμενων τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.
Η Α.Ε.Μ. μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο πεντάλεπτο είχε δύο ευκαιρίες με το Μιχαλόπουλο. Στη συνέχεια οι «κανονιέρηδες» πίεσαν αλλά μέχρι το 25΄ δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία του Χασαπογιάννη. Από το 25΄ οι παίκτες των γηπεδούχων βρήκαν τις ευκαιρίες με κύριους εκφραστές τους Γκάτση, Νικολόπουλο και Μιχαλόπουλο και στο 44΄ άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Γκάτση μετά από σέντρα του Γιάννη Πασπαλιάρη.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι δε μπήκαν δυνατά, όμως είχαν τον έλεγχο, άλλά ένα λάθος στο 58΄ έδωσε την ευκαιρία στο Γιάννη Φλέγγα να βγει στην αντεπίθεση και να νικήσει το Δουλιώτη για το 1 – 1. Η Α.Ε.Μ. πίεσε στη συνέχεια και στο 75΄ ο Γκάτσης με κεφαλιά και πάλι μετά από φάουλ του Βαβάτσικου έκανε το 2 – 1. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Δερβίσης έκανε με πλασέ το 3 – 1 «κλειδώνοντας» ουσιαστική τη νίκη. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Γιάννης Φλέγγας εκμεταλλεύτηκε ξανά λάθος των παικτών της Α.Ε.Μ. και διαμόρφωσε το τελικό 3 – 2.

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Δουλιώτης, Θεοδωρίδης, Αντωνόπουλος, Πασπαλιάρης Γ., Πέκεζ (46΄ Ντζιμάνης), Νικολόπουλος (64΄ Γαρούφης), Μιχαλόπουλος, Γκάτσης, Πασπαλιάρης Ι. (79΄ Γαρούφης), Βαβάτσικος, Δερβίσης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ (Βασίλης Λουκόπουλος): Χασαπογιάννης, Τσιριμώκος, Ζέκα, Κωνσταντίνου, Κοντός, Ζέρβας Γ., Παπακωστόπουλος, Φλέγγας Γ., Φλέγγας Χ., Αθανασόπουλος Γ. (14΄ λ.τ. Φλέγγας Β.), Φλέγγας Ι.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.