Τελευταια Νεα

3 Μαΐ 2015

Νίκη 2-0 για τον Αστέρα Κεφαλοβρύσου

Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα επιβλήθηκε ο Αστέρας Κεφαλοβρύσου με σκορ 2-0 επί του Τρίκαρδου Κατοχής για την πρεμιέρα των play-out του 1ου ομίλου της Β' ΕΠΣΝΑ. 




Οι γηπεδούχοι είχαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα την κατοχή τις μπάλας, ήταν πιο ψυχωμένοι και ήταν αυτοί που κατάφεραν και προηγήθηκαν. Στην συνέχεια ο Τρίκαρδος δεν κατάφερε να πλησιάσει στην εστία του Τσοκάντα, ενώ αντιθέτως το Κεφαλόβρυσο σε αντεπίθεση στο τέλος κατάφερε και διπλασίασε τα τέρματα του. 
Την ερχόμενη Τετάρτη στο γήπεδο του Νεοχωρίου ο Αστέρας παίζει για δύο αποτελέσματα (νίκη ή ισοπαλία) ενώ ο Τρίκαρδος βλέπει την νίκη σαν μονόδρομο. 
Να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι διεκόπη  για 5' για διαμαρτυρίες των φιλάθλων του Τρίκαρδου στον επόπτη.

Το φιλμ του αγώνα

20' Γκολ για το Αστέρα Κεφαλοβρύσου με τον Ανδρεάκη. Εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Κανταρέλου και ο Ανδρεάκης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι κάνει το 
1 - 0
24' Δοκάρι για τον Τρίκαρδο από λάθος γύρισμα του Ηλία Πατρινού.
72' Δύο δοκάρια στην ίδια φάση για τον Αστέρα Κεφαλοβρύσου. Από κάθετη του Μποτσιβάλη σουτ του Ανδρεάκη στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά σουτ του Γιώργου Κανταρέλου στο οριζόντιο δοκάρι.
85' Γκολ Δεύτερο γκολ για τον Αστέρα Κεφαλοβρύσου με σκόρερ τον Αλέξανδρο Φούντα. Σέντρα του Γιώργου Κανταρέλου από αριστερά ο Φούντας με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή το 2 - 0.


Αστέρας Κεφαλοβρύσου (Δημήτρης Σιδεράς): Τσοκάντας, Φούντας Δ., Κανταρέλος Δ., Σέρβος, Πατρινός Η., Σκαρμούτσος, Καρέτσος Β., Ανδρεάκης Κ., Μποτσιβάλης (Μοναστήρας), Φούντας Α. (91' Κολτσίδας), Κανταρέλος Γ. (88' Σαμαντάς)

Τρίκαρδος Κατοχής (Θεοδόσης Κόκκοτος): Ροδάτος, Ξύστρας, Πλαστήρας Κ. (32 λ.τ. Κουτσουπιάς), Καραμήτσος, Μυτάκης, Κόκκοτος, Ρενάτο Μούτσα, Καρανίκας, Καλαντζής, Μουρκογιάννης, Βλαχοδήμος (60' Καραλής).

Το παιχνίδι το παρακολουθήσατε live μέσα από το Olatagoal ΕΔΩ
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.