Τελευταια Νεα

6 Μαΐ 2015

Ανατροπή ελπίδας για τη Θύελλα… το πλεονέκτημα ο ΠΑΟΚ



Εξέλιξη παρόμοια με το πρώτο παιχνίδι είχε η αναμέτρηση της Θύελλας Παραβόλας με τον ΠΑΟ Καλυβίων που έληξε ισόπαλη με σκορ 2 – 2. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν και σε αυτό το παιχνίδι με 0 – 2, όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στο πρώτο ημίχρονο και ισοφάρισαν, ενώ είχαν μεγάλη ευκαιρία με δοκάρι στο δεύτερο. Πλέον όλα θα κριθούν στο τρίτο παιχνίδι, όπου η ομάδα των Καλυβίων θέλει νίκη ή ισοπαλία, ενώ η Θύελλα μόνο τη νίκη.
Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους που στο δεύτερο λεπτό πήραν προβάδισμα στο σκορ. Ο Πύθουλας έβγαλε τη σέντρα και ο Ρεπανίδας στην προσπάθειά του να απομακρύνει με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πριτσούλη. Στο 28΄ ο Νίκος Μυλωνάς απομάκρυνε από την άμυνα και η μπάλα έφτασε στο Θύμιο Αρκουμάνη που με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 0 – 2. Δύο λεπτά αργότερα ο Ρεπανίδας έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Ανδριόπουλος βρήκε τη μπάλα αλλά δεν την έδιωξε όσο έπρεπε και σημειώθηκε το 1 – 2. Οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στο 37΄ όταν ο Γιαννακάς έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Αλ Γιουσέφ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η Θύελλα έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη και να τελειώσει τη σειρά στο 63΄ όταν ο Ρεπανίδας βγήκε τετ α τετ με τον Ανδριόπουλο, αλλά το πλασέ του κατέληξε στο δοκάρι.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ (Θεόδωρος Μουχάνης): Πριτσούλης, Γιαννακάς, Δρόσος Ι., Σταματελόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Σταμάτης Γ., Ρεπανίδας, Μπαρδάκης (73΄ Σελιμάς), Σταμάτης Ε., Αλ Γιουσέφ, Δρόσος Γ.

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Λεωνίδας Ζαχαράτος): Ανδριόπουλος, Καρασάββας, Γαλλιάς, Μυλωνάς Ν., Πεσλής, Πύθουλας (51΄ Μυγδάκης), Τασούλης (55΄ Στρατόπουλος Ι., Μυλωνάς Ι., Αρκουμάνης, Τσάμης, Ντόβρος.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.