Τελευταια Νεα

11 Μαΐ 2015

Φώτης Παπαθανασίου: Ο στόχος είναι πρωταγωνιστικός


Στο  olatagoal.gr μίλησε ο Γενικός Αρχηγός της Αναγέννησης Μεσολογγίου, Φώτης Παπαθανασίου. 
Ο κος Παπαθανασίου εξήγησε το σκοπό της δημιουργίας της ομάδας αλλά και τον στόχο της  ο  οποίος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα τοπικά ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Αναλυτικά:                                               
Η ιστορική Αναγέννηση έπειτα από 6 χρόνια είναι έτοιμη να δώσει ξανά τη δική της μάχη εντός των γηπέδων!!! Ανανεωμένη και με νέο αέρα (αφού το νέο συμβούλιο έχει μ.ο. ηλικίας τα 35 έτη) κάνει πράξη όσα, τα στελέχη της είχαν δεσμευθεί, για νέους ανθρώπους και νέες ιδέες!
«Κατά την τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, που έγινε 6/4/2015, εγκρίθηκε η επαναδραστηριοποίηση του σωματείου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ».
Σκοπός μας και στόχος μας είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου και οργανωμένου club, που δε θα έχει συμπληρωματικό ρόλο αλλά θα πρωταγωνιστεί στα τοπικά ποδοσφαιρικά δρώμενα και διεκδικεί αυτό το οποίο μας ανήκει ιστορικά και δικαιωματικά: Τα πρωτεία της Ι. Πόλης μετά τη μεγάλη ΑΕΜ και κατ’ επέκταση την μονιμοποίηση της υψηλά.
Αποδεικνύοντας ότι σοβαρολογούμε, μία ακόμα από τις δεσμεύσεις παίρνει σάρκα και οστά, η δημιουργία παιδικού τμήματος. Είμαστε ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις - διαπραγματεύσεις με καθηγητές φυσικής αγωγής με εξειδίκευση το ποδόσφαιρο για τη σύσταση της ακαδημίας μας. Η οργάνωση αυτής και η λειτουργία της θα επιβλέπεται, πέραν από τα εξουσιοδοτημένα μέλη του συμβουλίου, από γονείς που ειλικρινά διακατέχονται με πάθος για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο.
Ήδη με το πέρας των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΝΑ ανακοινώσαμε τον νέο μας τεχνικό Συμεών Κουρνέτα και τον άμεσο συνεργάτη του Γεράσιμο Σταθή. Επίσης στο άμεσο μέλλον θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε και τους πρώτους παίκτες της ομάδας που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα… Επίσης βρισκόμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις με παίκτες μεγαλύτερων κατηγοριών και δηλώνουν τη διάθεσή τους να αγωνιστούν στην ομάδας μας!
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.