Τελευταια Νεα

29 Μαΐ 2015

Τα πρακτικά του Δ.Σ. της Αναγέννησης για τη συνεργασία των ομάδων του ΘέρμουΤα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου της περασμένης Τρίτης με θέμα τη συγχώνευση ή συνεργασία των δύο ομάδων του Θέρμου έδωσε η Αναγέννηση Θέρμου. Σε αυτά αναφέρονται οι προτάσεις με τις οποίες κατέβαινε η ομάδα στις συζητήσεις για την πιθανότητα της συνεργασίας.

Αναλυτικά:

Στο Θέρμο σήμερα Τρίτη 26 – 5 – 2015 συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΘΕΡΜΟΥ με θέμα τη συγχώνευση των ομάδων ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ και ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ.

Μετά από ομόφωνη απόφαση των παρόντων συμφωνήθηκε:

1. ΝΑΙ στη συγχώνευση των ομάδων με την ονομασία ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΘΕΡΜΟΥ.
2. ΝΑΙ στην παιδική ομάδα με τη συνδρομή και ευθύνη των γονέων.
3. Αν δεν πετύχει η συγχώνευση να παραμείνουν και οι δύο ομάδες με κοινή συνεργασία με την πλειοψηφία να αποτελείται από ντόπιους ποδοσφαιριστές, με μια ομάδα να ισχυροποιείται και στην άλλη να βρίσκονται παίκτες μικρότεροι ηλικιακά και οι υπόλοιποι παίκτες του τόπου μας με επιλογή του προπονητή.

Παρόντες

Μαραγιάννης Κωνσταντίνος
Τσίγκα Κωνσταντίνα
Τσίγκα Μαρία
Σύρρος Βασίλειος
Σιάχος Νικόλαος
Τριανταφύλλου Νικόλαος

Σε επικοινωνία που είχαμε ο πρόεδρος της Αναγέννησης Κωνσταντίνος Μαραγιάννης ξεκαθάρισε πως οι θέσεις της ομάδας ήταν σαφείς και την πρόταση αυτή απέρριψε τελικά ο πρόεδρος του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα Δημήτρης Κόκκοτος.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.