Τελευταια Νεα

6 Μαΐ 2015

Σόου Νικολογιάννη… πλήγμα με αρχηγό



Η Α.Ε. Αγίου Δημητρίου κέρδισε με 3 – 0 τον Κεραυνό Ποταμούλας και πλέον η παραμονή στη Β΄ Κατηγορία θα κριθεί στο τρίτο παιχνίδι στην Ποταμούλα. Εξαιρετικός για την Ένωση ο νεαρός Νίκος Νικολογιάννης που πέτυχε δύο γκολ και έκανε τη σέντρα από την οποία προήλθε το αυτογκόλ με το οποίο η ομάδα του προηγήθηκε. Όμως το παιχνίδι σημαδεύτηκε από το σοβαρό τραυματισμό του αρχηγού των γηπεδούχων Κωστή Στεφανόπουλου που έσπασε το πόδι του και οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου υποβάλλεται σε επέμβαση. Πλέον στο τελευταίο ματς ο Κεραυνός σώνεται με νίκη ή ισοπαλία, ενώ η Ένωση θέλει μόνο νίκη για να σωθεί.
Στο παιχνίδι ο σοβαρός τραυματισμός του Στεφανόπουλου στο 17΄ «πάγωσε» το γήπεδο και έφερε διακοπή 15 λεπτών μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις ήταν λίγες και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων μετά τη σέντρα του Νικολογιάννη ο Ντελής δεν έδιωξε σωστά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Ο Τασούλης δε μπόρεσε να απαντήσει στο ενδέκατο λεπτό των καθυστερήσεων σουτάροντας άουτ και στο δεύτερο ημίχρονο ο Νίκος Νικολογιάννης με ένα τρομερό σουτ στο 55΄ και με ατομική ενέργεια και διαγώνιο σουτ στο 60΄ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3 – 0. Οι φιλοξενούμενοι δε μπόρεσαν να αντιδράσουν και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Μπεσίνη.
Σε ένα παιχνίδι που είχε ένταση πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Μπεσίνη καθώς και των βοηθών Τσιλίκα και Βελαώρα.

Το φιλμ του αγώνα.

Φάουλ του Τασούλη από δεξιά διώχνει με γροθιές ο Μπαλωμένος.
15΄ Ο Καλοκαίρης με κεφαλιά τσιμπάει πριν τον Ανδρέα Παπαθανάση αλλά οι αμυντικοί διώχνουν.
42΄ Ο Καλοκαίρης βγαίνει τετ α τετ αλλά πλασάρει άουτ.
45+4΄ Γκολ. Ο Νικολογιάννης βγάζει παράλληλη σέντρα από δεξιά και ο Ντελής στην προσπάθειά του να απομακρύνει στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και γίνεται το 1 – 0.
45+11΄ Σουτ του Τασούλη έξω από την περιοχή περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
45+12΄ Σουτ του Νικολογιάννη από πλάγια δεξιά φεύγει άουτ.
47΄ Οι γηπεδούχοι ζητάνε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τηγανίτα πάνω στο Θωμά Ζαγγανά. 
55΄ Γκολ. Ο Νίκος Νικολογιάννης με τρομερό σουτ στέλνει τη μπάλα να βρει αρχικά στο εσωτερικό του οριζόντιου δοκαριού και στα δίχτυα για το 2 – 0.
60΄ Γκολ. Ο Νικολογιάννης κάνει ατομική ενέργεια από δεξιά μπαίνει στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ κάνει το 3 – 0.
71΄ Κάθετη του Σιάσιου στον Καλοκαίρη που πλασάρει και διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Ανδρέας Παπαθανάσης.
80΄ Φάουλ του Καλοκαίρη περνάει άουτ.

Α.Ε. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Γιώργος Γκούβελος): Μπαλωμένος, Κοντός, Μπαμπάτσικος, Συσοβίτης, Λάντος, Κρανιάς, Σιάσιος (85΄ Μαντζαβίνος), Ζαγγανάς Θ. (78΄ Θεοδωρίδης), Καλοκαίρης, Στεφανόπουλος (32΄ Ζαγγανάς Ι.), Νικολογιάννης.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ (Παναγιώτης Ασπρογιάννης): Παπαθανάσης Α., Τηγανίτας, Κακαβάς, Καλαντζής, Ντελής (45+6΄ Καππής), Γιώτης, Τσιλιμαντός (60΄ Σωτηρίου Θ.), Φλώρος, Μουρτζιάπης, Τασούλης, Καψάλης (63΄ Παπαθανάσης Κ.).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.